happy hanuka

happy hanuka

hey guys, its dror i've been travling the ststes for almost three month now, having all kinds of adventures (maybe ill wirte about them one day), right now im staying in a cabin upstate new york, its great here, a lonely cabin in the country side, im like 5 miles away from the closest town, witch is cool couse they all think im a terorist anyway becouse of my accent. it sonwes here, and there are so many animls aroud (although getting fewer since its hunting season), i love it. as you know i dont have any connection to the alufa 2, so dont ask me questions couse i just dont have the unswers. i hope youre enjoying the reruns of telenovela inc, and that you are feeling good in general, have fun in your forum meeting, and have a great hanuka. love dror.

moton

New member
../images/Emo2.gifדרור!!!

תודה רבה שכתבת לנו! תמשיך לעשות חיים שם בבקתה הקטנה.. ותחזור מהר!

יאיייי../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif

דרור כותב לנו מבקתה
גאוני
תודה דרור, וחנוכה שמח גם לך

moton

New member
והרי תרגום ההודעה: "חנוכה שמח"

"היי חברה, זה דרור. אני מטייל בארה"ב כבר כמעט שלושה חודשים עכשיו, חווה כל מיני הרפתקאות (אולי אני אכתוב עליהם יום אחד), כרגע אני מתאכלס בבקתה בצפון המדינה ניו יורק, זה מעולה כאן, בקתה מבודדת בצד המדינה, אני במרחק 5 מייל מהיישוב הקרוב, שזה מצויין כי בכל מקרה כולם חושבים שאני טרוריסט בגלל המבטא שלי. מושלג כאן, ויש המון בע"ח מסביב (למרות שהם מתמעטים משום שזו עונת הציד), אני מת על זה. כפי שאתם יודעים אין לי שום קשר ל"האלופה 2", אז אל תשאלו אותי שאלות כי אין לי את התשובות. אני מקווה שאתם נהנים מהשידורים החוזרים של טלנובלה בע"מ, ושאתם מרגישים טוב באופן כללי, תהנו במפגש הפורום, ושיהיה לכם חנוכה נפלא. אוהב דרור."

מלך../images/Emo47.gif

תודה רבה על היחס
מקווה שזה באמת נשמע טוב ושאתה מבלה שם.. אבל תחזור קצת לארץ, רוצים לראות אותך במפגשים!! חנוכה מעולה שיהיה לך (איזה כיף, קריסמס
)

kuku woman

New member
דרור../images/Emo24.gif

נהנים גם נהנים מהשידורים
חנוכה שמח גם לך
תעשה חיים

linoy7

New member
../images/Emo47.gifדרור../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

איזה כיף שנכנסת
חנוכה שמח גם לך
ותמשיך לעשות חיים

g a l4

New member
דרור../images/Emo24.gif

תודה שכתבת
תמשיך לעשות חיים
וחנוכה שמח גם לך

shirkan21

New member
דרור!../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif

היי! וואו איזה כיף לשמוע ממך אחרי 3 חודשים! אז קודם כל שתדע שאתה מאוד חסר. גם במפגשי פורום וגם באלופה. זאת אומרת,יש לי את ההרגשה הזאת שאני אתאכזב מכיוון שזו לא הכתיבה שלך. אני מקווה שכשתחזור,אולי(למרות שלפי מה שאני יודעת אין סיכוי) תעשה עוד איזה פרויקט מוצלח. אני שמחה שאתה נהנה לך ולוקח חופש מהריצה של הפרויקטים שעשית,חופש כמו שרצית כבר אחרי טלנובלה בע"מ. מתגעגעת
שירה.

למעלה