Happy Birthday Yona

M i k e s F a n

New member
Happy Birthday Yona../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שלום חברים יקרים
למי שלא ידע, מחר יונה ברנט, אחייניתו של מייק ובתו של אחיו צביקה חוגגת יום הולדת 30
ה- 17 ליולי
מזל טוב
בואו נרגש אותה ונשרשר לה ברכות ואיחולים לבביים באנגלית ובעברית כאן בפורום ואני אשלח לה לינק שתקרא.
Hello dear friends
Tomorrow, the 17 of July, Yona, The niece of Mike Brant and the dauther of his brother Zvi celebrat Birthday
30 years old young beautiful lady
Let's make her excited and wish her all our greeting and blessing for her birthday in english and in hebrew in the forum.
הברכה שלי ליונה: אני (סיגל) מאחלת לך מזל טוב מקרב לב ואת כל האושר שבעולם המגיע לך, אהבתי נתונה לך, שתזכי רק לרגעים מאושרים בחייך, הצלחה בכל, ותזכרי שאנו אוהבים אותך מאוד מאוד
My greeting for you Yona: Me, Sigal, wishing you Congratulations, and the whole happyness in the world
you have all my love, wishing you just happy moments in your life, sucsess in everything and remember that we all love you very much
(and specially your sister)

Dear Yona

Mazal tov for your birthday, i wish you the very best you are 30 years old, unbelivebel If only Mike could see you see what beutfull nice he has charming and gentel I wish you many years to live Mike will wallays be in our hurts I'm sure, if Mike knew that he would have such a wonderful nice, he wouldn't die Yours Maia shpilman Yokneam eilit ( near Haifa )

האנגלית שלי לא כל כך טובה, כבר כמה

שנים שאני לא משקיעה בתחום הלימודים, אז אני מאוד מצטערת אם יש שגיאות כתיב. אולי לא כתבתי טוב את המילה אחיינית, שזו המילה אליה התכוונתי, וכתבתי נחמדה. וכנראה יש לי כמה שגיאות נוספות. אם סיגל או שונית או כל אחד אחר שיודע לאיית טוב באנגלית יוכל לשלוח ליונה ללא השגיאות. בתודה מראש. מאיה

לנשיאת המועדון מרסלי יצחקי

אומנם אנחנו גרים במרכז הארץ אבל ליבנו איתך ועם בני משפחתך דואגים לשלומכם ולשלום תושבי הצפון...........כפי שאנו יודעים משכנך בחיפה וחייכם השתבשו ..כל מה שעובר עליכם לא פשוט וגם לא קל ..מרסלי יקרה אני גאה בכם ובכל תושבי הצפון מקווה שאתם נשמעים להוראות את מאד חשובה לנו ..אנחנו בהרכב מלא אנשי הפורום מחזיקים לך ולבני משפחתך אצבעות ומתפללים למענכם ולכל תושבי הצפון.................אוהבים אותך מאד מאד ושנדע רק שקט ושלווה .....................דש חם לשאולי והילדים............................

לסגולה יקירתי ולמשפחה

שלום נשמה יקרה את יודעת שאאנחנו עוברים ימים קשים באמת ,דיברנו על זה בטלפון אך מה לעשות חייבים להמשיך הלאה ולהתחזק כדי שכל המאמץ לא יהיה לשווא .עברתי על ההודעות בפורם ושלחתי מסר לסיגל אני מקוה שהיא תקבל אותו ותשיב לי ,בנושא המפגש לגבי הדיסק שנדב הכין אני מקוה שנוכל לדבר בינינו ולתאם הכל נשיקות והמון אהבה ממני מרסלי.

מסר לסיגל

שלום סיגל ומה שלומך כן שלחתי לך מסר אישי כנראה שלא ידעת לקבל אותו ,לא משנה .מאז הערב הגדול בתל אביב לא שמעתי ממך ,מיקה,סגולה ,יעקב, ושונית התקשרו כדי לעודד וממש נתנו תמיכה ,מה איתך ?אני חושבת שאם יש בעיות חשוב לדבר וללבן אותן כדי להגיע להסכמה .במיוחד בימים אלו למילה חברות יש משמעות כפולה ,לדעתי חשוב מאד גם אם טועים ,לשוחח בפתיחות ,לגלות הבנה ולכבד את הזולת,לקבל את השונה ממך ולהקשיב בין השורות .החיים לימדו אותי להיות פתוחה ונדיבה ,אמרה ישנה אומרת "עשה טוב היום תפגוש אותו מחר".בנימה חיובית אני מאחלת לך המון הצלחה ושפע ברכות לרגל אירוסייך להשתמע בקרוב .מאחלת לכולנו ימים שקטים ורגועים אמן בברכה מרסלי.

לסיגל

סיגל מצטערת שכתבתי שוב על אותו נושא ,פשוט לא ראיתי קודם את תשובתך .אני קראתי את התגובה שלך והבנתי מה קורה בואי נשאיר את העינן לפעם הבאה שנדבר או שניפגש . בנתיים זה יותר ברור מבחינתך רק שלי חסר משהו זה לא דחוף כרגע. מקוה שיבואו השקט והשלוה לחיים של כולנו,מאחלת לך המון בריאות ,שלוה, ונחת ומקוה להשתמע בקרוב ......בברכה מרסלי.

ליונה......

מזל טוב עד 120 happy birthday i'm wishing you the best it's new egent and it's only number you look much younger ;) a lot of success healthy and wonderfull life with lots of love and lot's of smiles!!!! =))))))))))))))) mor shilov!

למעלה