happy birthday mares

• פותח הנושא denna
  • פורסם בתאריך

denna

New member
happy birthday mares ../images/Emo49.gif

I know it´s a few days early, but I don´t know if I´ll have a chance later this week. so - MAZAL TOV, NESHAMA I´m still in N.Y. trying to figger out what to do, looking for places to dive. I was swimming in the atlantic ocean - brrrrrrr very very cold!!! well, there isn´t raelly anything new to write about, but I promise to write when I´ll have any news. miss you all mares - YOM HULEDET SAMECH denna

זהרון

New member
המפלצת הקדימה... מזל טוב מארס

התיירת שנטשה אותנו ללא מעון קיט בצפון אמנם הקדימה ביום, אבל איך איך איך ניתן להתעלם ממאורע שמח וחגיגי שכזה. מזל טוב לך מארס, ארז, בוס ומנהל הפורום בעבר. תודה על הסבלנות, על השעות המתישות ועל הגלידה במפגש היבש :) חיבוקים, נשיקות והמון המון אהבה. שלך, ולאדימיר נ.ב. מתי בוס אומר, ולאדימיר עושה פנלים, רק לא מפריע ולאדימיר מתי עושה פרוטקשן. ספאסיבה, דאסוידניה, חארשו ופרסטרויקה

ל- מארס ../images/Emo48.gif

תרשה לי להרים כוסית לכבודך לכבוד יום הולדתך ה- ... ולהמשל צלילות בטוחות
קיסר הדור

yossin

New member
בשם החברים היותר שקטים

שלא ייפול לך הוסת מהפה ושהאויר מעל המיים יהיה תקלה בין צלילות כולן של כיף ושדולפינים ינשקו אותך פעמיים ביום

mares

New member
לכל מברכיי בהווה ובעתיד

תודה לכולכם על הברכות! אני מסמיק..
to Denna: thanks for the warm words, love you as always! זהרון, אותך כבר אתפוס בשח רחוק..וד"א, ברוך השב לפורום! mares

פליפר.

New member
אמנם באיחור אבל גם אני מצטרף ../images/Emo65.gif

המון מז"ט, שלא תשתה מי-ים ושיע.. לעולם

למעלה