Happy BDay!!!!!!

Aero7STyle

New member
Happy BDay!!!!!!

iiiiiiiidan!!!! ;) u r the oooooo in lala!!!! אם אני לא ראשונה, אז תומר..קונספרציה תיחשף!!!!lol HAPPY BDay!!!!!!!!!!!!!! lol ;)

AeroTom

New member
Happy B-Day To Idan../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif../images/Emo45.gif

הקונספירציה היא שהייתי במקלחת לפני חצות ותפוז לא רצה לעלות לי בחצי שעה האחרונה בערך...והשיר פה בסוף גם לקח קצת זמן להכנה...אבל בכל מקרה למאיה מגיע להיות הראשונה שמאחלת לעידן... אז מזל טוב אני משער והנה שיר קטן שכתבתי לכבוד יום ההולדת של עידן: חוגג אתה היום 22 ירחים, וכל שנה מוקף בעוד שירים ואלבומים. משיג המון דברים אם זה חוקי או גם רשמי, מאירו עד ה-Crows ומ-זפלין עד ל-"מי". אומנם לא כותב הרבה בפורום אבל קורא בקביעות, וכל הודעה נכתבת בקפידה וחינניות. את ה-Kings אוהב מאוד בפליאוף שנינו לחוצים, ומי ייתן וסטיבן קינג יוציא לך המון ספרים. אם אני משועמם,עובד עצות בלילה ער, אז עידן משעשע כשב-3 בלילה מתקשר. אוהב לצפות ב-רנדי ואת ה-Catcher in the Rye, מסרב לגמור את fight club אבל אוהב Vanila Sky. בעולם הוירטואלי עם מאיה מדבר, פוגשים שם את טום,בשבילם הוא כמו חבר. אז מאחל לך עוד הרבה שנים של פשוט להיות עידן, ויום אחד גם שנינו נראה את אירו לייב כמובן... מזל טוב!

AeroSlash

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif

Bad Medicin

New member
מזל טוווווווווב!../images/Emo65.gif

עד 244567780 ושהחיים יהיו מלאים באושר!

Bastet

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

הרבה הרבה מזל טוב וחיים ארוכים : )

AeroDar

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב ../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|נשי

the freaky girl

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת מלא אירוסמית', אושר, מתנות, ששון... שיהיה לך כל מה שתרצה בחיים..

ninelives99

New member
../images/Emo180.gifhappy birthday!!!../images/Emo87.gif../images/Emo42.gif|ב

AND MANY MOOOOOOOORRRRRREEEE.........!!!!

SaintJohn

New member
הלו-הלו, גבר-גבר!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עידן, תרשה לי לאחל לך את כל הטוב שבעולם, שתהיה בריא ומאושר עד 120, שתמשיך להיות אחלה-בחלה כמו שאתה, ולא תפסיק להינות מאירוסמית'! שיהיה לך יום הולדת הכי סבבה שבעולם! אגודלים למעלה!

בינג

New member
../images/Emo93.gif איזה איחור דפקתי

מזל טוב!!!
תהנה תבלה, תמשיך לשמוע אירוסמית שכל משאלותיך יתגשמו

למעלה