Happy Back to the Future day

aשרון

New member
Happy Back to the Future day

היום ה 21 לאוקטובר 2015 מרטי מקפליי ודוק אמט בראון קפצו 30 שנה קדימה בזמן משנת 1985 לתאריך הזה בדיוק. מרטי מצא עתיד מלא גאג'טים מגניבים ודוק דאג שמרטי יחליף את הבן שלו שלא יעשה פשע שיכניס אותו לכלא. ומשם העניינים המשיכו להסתבך...

מהי סדרת 'חזרה לעתיד' בשבילכם?
איזה גאג'טים מהסדרה אתם רוצים שיהיו לכם?
מה הדעה שלכם על מסע בזמן? (זה טוב לא טוב?)

aשרון

New member
אז ככה...

מהי סדרת 'חזרה לעתיד' בשבילכם?
פעם ראשונה שראיתי את הסרט הראשון היתה בכיתה ו'.
בשנה האחרונה בבית הספר היסודי, לקחו אותנו ליום סיור בחטיבת הביניים אליה היינו צפויים לעבור בשנה לאחר מכן בכיתה ז', אחרי ביקור בכל המבנה שהיה מחובר גם לכיתות התיכון, הושיבו אותנו באודיטוריום להרצאה על קולנוע ובסיום ההרצאה הקרינו לנו את הסרט. אתם מכירים את הרגשת האדרנלין הזו שממלאת את הגוף לאחר שיוצאים מסרט? היא מילאה לי את הגוף בהתלהבות, מאותו היום אני הפכתי לאוהד מושבע של הסרט, הוא השאיר עליי רושם אדיר. לאחר שנה הוקרן הסרט בטלוויזיה, כמובן שהקלטתי אותו וחרשתי עליו. לאחר עוד שנה יצא סרט ההמשך ואני כבר הייתי עמוק בתוך הרצון לקבל רחפן משלי.

איזה גאג'טים מהסדרה אתם רוצים שיהיו לכם?
2 דברים עיקריים: המכונית והרחפן. את הרחפן יותר כי זה הרבה יותר כיף.

מה הדעה שלכם על מסע בזמן? (זה טוב לא טוב?)
יהייה ממש נחמד לבקר במקומות שונים בהיסטוריה האנושית, לחוות או להסתכל מקרוב בארועים חשובים. הבעיה העיקרית במסע בזמן מהבחינה האנושית היא שאנשים יכולים לנצל לרעה את הטכנולוגיה למען תועלת אישית.

אני מאמין שמסע בזמן אם יתגלה כאפשרי, הוא יהיה מאוד מסוכן , כי בני האדם לא יוכלו להתאפק בלי לנסות לתקן את העבר. ושינוי ההיסטוריה יכול לגרום לבעיות יותר גדולות מאשר היו קודם.

למעלה