happy B-day!!!!!! + התנצלות

cjharm

New member
happy B-day!!!!!! + התנצלות

נתחיל עם ההתצנלות - אני מארגן 2 פורימונים - צופים ובית ספר. הבית ספר היה היום והיה נהדר - אבל.... הייתי צריכה להיות בבית ספר ב 3:30 לפנות בוקר.... בצופים - אנחנו 17 ילד שמנסים להקים פורימון - אז כבר שבוע אנחנו עובדים ויש עוד יומים... היום אחרי שסיימתי 12 שעות בבית ספר ישנתי שעתיים והלכתי לעבוד 5 בצופים וחזרתי עכשיו מסקנה? אני נרדמת !!!!! ג - - - -ל -!-!-!- המון המון מזל טוב!!!! זה קצת מפחיד בהתחלה (חצי מ30 , רבע מ60 , שמינית מ 120)...... אבל זה נורא גדול - המחצית השניה של העשור השני !!! וואו!! (שיגעון...) אז המון מזל טוב, אושר ועושר בריאות וכושר (בלה בלה בלה) - משהו עם צמרי, חיות מחמד ופיצוצים - ובאמת באמת שתהייה מאושרת - כי בסופו של דבר, זה הכי חשוב LOVE U קשת

omer landau

New member
ואווו

לכי לישון בפקודה......חחח שלוש לפנות בוקר מה את משוגעת?? ועוד לבית הספר מחר לנו יש פורים או וואט אבר ותנחשו למה אני מתחפש לבלתי נראה אין לי עצבים לשטויות האלה לא עושים כלום וזה משעמם אני בכלל אמור לסיים באחת עשרה וישאירו אותי שם עד 12 וחצי בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

cjharm

New member
אי אי סיר!

רק מסיימת את מה שהתחלתי.... אתה יודע שאתה הבן אדם ה7 היום שדפוקד עלי לישון? גל - בלונים וורטואלים!!

cjharm

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

cjharm

New member
../images/Emo49.gif + "חברים"

זהו אחרון - לא קשור אבל חמוד זזתי לישון!

חחח..איזו תמונה מצחיקה!!!!

ועכשיו כשאני מסתכלת על זה אני מבינה כמה הם חסרים בטלויזיה...

shipper heart

New member
חחח איזה חמודה ../images/Emo23.gif תודה!

אני מקווה שאחרי הפורימון נראה אותך קצת
אני מתגעגעת חחח

cjharm

New member
הפסקת צוהריים.....

תנו לנו שעה וחצי כי התחלנו לרוץ אחד אחרי השני עם בזנטים.... הספקתי לראות 10 דקות ג'אג הבוקר ומצאתי עוד טעות: 1. בפרק Ghosts - עונה שניה אומרים שאבא של האם הוא קומנדר - זה לא נכון!!!!! הוא לוטנט!! זזתי לאכול, לקרוא פרק ב"תפסן" (שיעורי בית, אתם יודעים) וחזרה לעבוד ב2:44 גלו'ש!!! שוב - המון המון המון מזל טוב!!!!!

cjharm

New member
אני פה לעוד 15 דקות כזה....

וכן יש אחריות !!!! אני בונה גשר!!! - והוא יוצא ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה מותק?

shipper heart

New member
אני בניתי מגדל אייפל! חחח ועמדתי על

סנאדה בגובה שלושה מטר ועשיתי סנפלינג חחח ואני הולכתעוד 10 דקות... לה לה לה לה טייכונדרוגה לה לה לה לה חח

cjharm

New member
חזרתי.....

טוב אז לפני 6 דקות נכנסתי הביתה, גשר הזהב שלי מדהים, הקולאסאום גם כנ"ל על הפרמידה... אני הולכת להבריז למסיבת יום הולדת כי אני מתה לישון!!!! NOTE TO SELF למצוא קלטת להקליט מחר JAG אני אנסה להכניס לצ'ט (לאיזה 10 דקות, משהיא צריכה להחזיר לי את המפתח) אבל אם לא הגעתי לשם - היו לי כוונות!!!! מבטיחה להיות יותר פעילה מיום שני!!!! והזכירו למעלה כתבות.... אם למשהוא יש כתבה שהוא רוצה שאני אתרגם - אחרי יום שני, בכיף!!! זזתי לפורום/לישון!

למעלה