happy 14th birthday to bsb

happy 14th birthday to bsb ../images/Emo65.gif

כל האיחולים לכאן ואני מחר בבוקר אכתוב משהו יפה ...

Shiri from the block

Active member
מ-ז-ל ט-ו-ב לבקסטריט../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif גם הברכה שלי תגיעה יותר מאוחר../images/Emo65.gif

crazy smiley

New member
מזל טוב לבקסטריט בויז!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif

שימשיכו להצליח להיות מווווושלללללמממייייםםםםםםםםםם!!!!!

Blank Smile

New member
הו../images/Emo65.gif

אפילו לא שמתי לב לתאריך..
14 זה כבר מלא זמן
:'(

החיים כמעריץ באקסטריט...

זה מה שיש בסרטון
מאגניב , הוא מראה את כל האוסף שיש לו ששווה איזה 36,000 $ [זה המון
] וגם יש לו תמונה שהבאקסטריט המקוריים [בלי קווין ובריאן]. עכשיו אפשר לשאול , איפה אלינור ? היא חייבת לראות את הסירטון הזה

lidor love lee

New member
../images/Emo49.gifלבקסטריט המושלמיםם../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

אני מאחלת להם את כל הטוב שבעולם שימשיכו להיות כאלו מקסימים כמו שהם ושימשיכו להיות כאלו כשרוניים ומדהימים שכמותם
|שי

../images/Emo49.gif ללהקה המדהימה בעולם

וואו! 14 שנה! איך שהזמן עובר. המון המון המון המון מזל טוב, תמשיכו להוציא אלבומים מדהימים (ויאללה, תוציאו כבר את האלבום החדש), תמשיכו להצחיק אותנו בשגעונותיכם ומי ייתן וקווין יחזור ללהקה ובמהרה.

elinor carter

New member
HAPPY BIRTHDAY MY BOYS ../images/Emo65.gif

מה כבר אפשר לאחל לכם חיים שלי שתמשיכו להיות כמו שאתם ובעזרת השם בסיבוב הופעות הבא אני גם יהיה.. ושקוו יחזור בעזרת השם, ובריאן יביא עוד קטנטן.... ובעזרת השם לעוד 10 שנים טובות אוהבת הכי בעולם המעריצה מספר 1 אלינור!!!!! ודרך אגב הכפרות היו מקום 3 בעשרת הגדולים בלדות עם shape איזה כייף!!!!

orit love nick

New member
../images/Emo49.gif לבקסטריט ../images/Emo65.gif

מזלל טוב שתמשיכו להיות להקה מדהימה אוהבת אותכם
ומקווה שקווין יחזורר

שירציק

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

הרבה הרבה מזל טוב ואני מקווה שתמשיכו כלהקה עוד הרבה שנים :) ושקווין יחזורררררררררררררררר

frackit

New member
HAPPY SWEET 14!!!

בויז יפים שליייי... תמשיכו עוד שנים רבוווות!!!!

למעלה