Happenstance
S07E08

DeepThoughts

New member
Happenstance ../images/Emo58.gif S07E08

Identical twins are found murdered on the same night. The CSI’s investigate the two separate murders only to find a twist in the investigation find that leads them in another new direction.

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gif

עוד לא ראתי את הפרק אבל זה נשמע כמו קטע ג'י. אס ארי במיוחד: Sara: Feeling transcendental? Grissom: Hmm? Sara: Thoreau? I uh....I haven't read him since college. Grissom: Me neither. It holds up. "I would rather sit on a pumpkin and have it all to myself, than be crowded on a velvet cushion". (Sara smiles and looks down towards a crossword puzzle) Sara(amused): Oh, look. You missed one; 63 down. "Misanthrope". (Grissom and Sara stares at each other for a moment, before Sara flashes a flirtatious smile) Sara: I won't wait up. (Sara walks out, leaving Grissom to stare thoughtfully after her) פלוס הפריוויו לפרק של שבוע הבא Living Legend עם רוג'ר דולג'רי בהופעת אוחר (מעין סגירת מעגל?): http://www.youtube.com/watch?v=0L-ZRfm4glc

DeepThoughts

New member
גם אני עוד לא ראיתי

אבל ראיתי את הקטעים ב grissomsararomance.com מה זה אומר? הם גרים ביחד? וגריסום די קר אליה בקטע הזה..

cherryblossom

New member
תגובה לפרק

פרק טוב, ובכלל אני חייבת להגיד שבינתיים העונה הזאת מפתיעה אותי לטובה. גם החקירות היו טובות, גם הצליחו לכניס קטעים מצחיקים או קלילים יותר (אוווו מנדי), גם GSR (הוא באמת היה קצת קר אליה שם) וגם התחילו להכין אותנו לקראת "החופשה" של גריסום.

DeepThoughts

New member
ראיתי

היתה עוד נקודה ישראלית. הנשק שהשתמשו בו וניק אומר "israeli army" שרי גבעתי היא ניטל? (ככה הם קראו לה, לא?) פרק טוב, אבל לא הכי טוב..

DeepThoughts

New member
סוגיה

אם הם גרים ביחד .. אז זאת אומרת שהכתובת שלהם השתנתה.. מישהו מהעובדים איתם בוודאי כבר יודע.. ומה נסגר עם העזיבה של פיטרסן?

cherryblossom

New member
אמממ..

לא בטוח שהם גרים ביחד, יכול להיות שזה רק sleep overs, אבל באמת מעניין אם האחרים יודעים והם הם יגיבו/הגיבו, למרות שזה בטח לא ממש יפתיע. בקשר לעזיבה, הוא לא בדיוק עוזב, הוא לוקח חופש. זה יהיה בפרקים של ינואר ועכשיו הם מתחילים לבנות את זה.

DeepThoughts

New member
אם תחשבי על זה..

הם עובדים עם המון בלשים מסביבם, אני בטוחה שכשזה כאילו יתגלה כולם יגידו "ידעתי" אקלי כבר יודע לא..?

למעלה