handy man

handy man

האם מישהו מכיר איזה handyman טוב שיבוא לדירה החדשה שלי בגבעתיים? אני אצטרך כל מני תיקונים ושיפוצים קטנים כמו: תליית וילונות, צביעת קיר ספיציפי בצבע מגנטי, תליית מדפים, תיקון סוגר בחלון וכדומה... בעבר ראיתי שיש אחד כזה במודיעין. האם מישהו מכיר אותו ויודע מה טווח המחירים והכדאיות להזמנת שירות כזה? תודה.

cr

New member
ומה הפרטים של זה ממודיעין?...

ואם אפשר גם עלויות?....

ורדה 1

New member
יש לי פלייר זה נקרא: גבר להשכיר (לא אוהבת את השם, אבל זה כבר נושא לדיון אחר...) טלפון: 050-3200223 או 054-6588858. לא כתוב אם זה במודיעין - שווה לך להתקשר.

yoelth

New member
אלטרנטיבה זולה יותר

היא לבקש מאחד הקבלנים שימליץ על אחד העובדים הסינים שלו ולקחת אותו בשבת לדירה. צריך להסיע אותו הלוך חזור והעלות של פועל כזה = 30 ש"ח לשעה....חלקם עובדים יפה מאוד.

E1122

New member
העסקת עובד זר

עד כמה שידוע לי זוהי עבירה על חוקי העסקת עובד זר. לא כדאי להסתבך - במידה והעובד יפצע (יפול מסולם.....) אתם בבעיה חמורה. בעיתונים המקומיים יש פירסומים של ישראלים שעוסקים בדברים כאלו - אפשר תמיד לשאול את השכנים - בכל בנין או בסביביב הקרובה בד"כ יש מישהו עם ידי זהב שיהייה מוכן לעזור תמורת תשלום.

Angel972

New member
מממ ... איזה שם ... תגידי ...

בפלייר הזה ... טוב, נו ... אני אוותר ... רציתי לשאול אם יש שם גם אישה להשכרה, ואז חשבתי על אילו תגובות אני אקבל פה, אז אני מוותר מראש

cr

New member
אבל אתה מפרסם שרברבות וכו'..

ואנחנו..- מה לעשות , אפילו לקדוח חור לא יודעים.. וברבור ציינה בדיוק את מה שצריך..- וילונות.. תיקונים קלים.. צבע.. ".סטאפ לייק דיס.."... חוץ זה..- אתה צופר.. לא ?..

פליאר חדש

נשבר? התקלקל? קניתם חדש? CALL שי גל ָ אחזקות מבנים. ָ אינסטלציה כללית, פתיחת סתימות בציוד חדיש, החלפת ברזים. ָ שיפוצים כלליים ותיקונים קלים בכל הבית. ָ שירותי סנפלינג. ָ התקנת ותיקון דוודי שמש וחשמל. ָ עבודות גבס אומנותי. ָ הרכבת שקעים, מדפים, ווים, וילונות, מנורות, מאווררים, מנעולים, חבלי כביסה וכדומה. שי ושובל גל שירותי אינסטלציה פלאפונים: 385517-0577 פלאפונים: 385517-0505 קשר-מירס: 472*2 משרד: 9714510-08 נותנים שירותים לכל חברות הביטוח והבנקים למשכנתאות! עד 50% הנחה למבוטחי הבנקים למשכנתאות. מחירים נוחים שירות אדיב, מהיר ואמין 24 שעות ביממה

cr

New member
אחלה ../images/Emo45.gif אז אפשר סתם לדוג'

כמה עולה אם מטרידים את מנוחתך להתקנת וילונות (קדיחת חורים בקיר כמובן..), רק להשכלה כללית..? פשוט פתאום נראה העניין פשוט..

האמת שחשבתי שזה עובד לפי שעות לא?

אם זה 50 שקל לוילון, ויש לי 5 וילונות, 5 מדפים אני אצא בנזק של 500 שקל לשעה וחצי עבודה...

תתקשרי לבעלי מאור שיפוצים

אין לי מושג כמה הוא גובה אבל תנסי. הפלאפון שלו 050-7233888 500 ש"ח נשמע לי יקר. ושי שובל גל אל תיקח את זה באופן אישי, זו דעתי.

מיה, אין איזה חבר טוב שיכול לעשות

את זה בשבילך? לא חבל על הכסף??? זה "תיקונים" ממש פשוטים, שכל אחד עם "ידים" יכול לעשות...

לא יודעת עדיין

אחי נורא עסוק. אולי אצליח לסנג'ר אותו לאיזו שבת, אבל הוא קורע את התחת בעבודה ולא נעים לי. בן זוגי נוסע לארצות הברית לחודשיים. חוצמיזה אין לי חברים בנים.

למעלה