hana kimi Japan vs.Taiwan

khrui

New member
hana kimi Japan vs.Taiwan

ראתי אם שתי הגירסאות ואני חייבת להודות שנמשכתי יותר לחיקוי שהיא היפנית *כול פרק הוא 45 דק' לעומת הטייונית ששם פרק זה מעל לשעה ועשר *הקסט שחקנים ביפנית הוא ממש טוב לעומת הקסט של טייואן ששם את השחקן דווקא אני מכירה אותו עד מקודם מ-Romantic Princess (בסידרה הזאת שהיא יותר מוקדמת שלו אני יותר אהבתי אותו ) לגבי השחקנית אני לא מכירה אותה אבל הבנתי שהיא גם זמרת-לדעתי עדיף לה להישאר בשירה ולא לשחק כי פשוט לא הצלחתי להיתחבר אליה לאורך כל הסידרה וגם היא לא נעימה לעין נקרא לזה... עשו אותה בסידרה ממש גברית וגסה,כ"כ שהיא פשוט לא דומה לעצמה בקליפ שעשו לסידרה אח"כ. *הסוף של שתי הסדרות הוא לא הכי מובן ומתקבל על הדעת אבל אני יותר אהבתי את הסוף של היפנית שםמ לפחות הצלחתי להבין מה יקרה כאילו בעתיד לעומת טייואן שם הוף הוא כאילו סוף של פרק רגיל ומחכים להמשך ואין כזה אז זה ממש מבאס ומה גם שהמפיקים כנראה הבינו אעת הטעות ויש פרק ספיישל שמצטלם עכשיו ויגיע עוד הרבה זמו אז אם משיהו רוצה לראות את המקור עדיף לו שיחכה עד שהספיישל יצא.. זאת הייתה חוות הדעת שלי,אם עוד מישהו ראה את שתי הגירסאות הוא מוזמן להציג צד אחר חג שמח לכולם!!!!

GnomeBubble

New member
היפנית היא לא חיקוי!

האמת שהכי נכון לומר הוא ששתי הסדרות הן חיקוי - של מנגה יפנית. מה שמקנה ליפנים איזשהו יתרון קל (הם לא תרגמו את השמות
). חוץ מזה, לא ראיתי את הטאיוואנית, אז אין לי מה לומר. ביפנית באמת היה קאסט מצוין, ואת הוריקיטה מאקי תמיד אהבתי

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

ראיתי את הטיוונית והיא הייתה נחמדה ביותר,לא הצלחתי להתחבר יכול להיות שבגלל השפה המציקה ממש לאוזן. היפנית לא ממש חיקוי,יותר נכון להגיד לייב אקשן למרות שאני מחשיבה אותה דרמה לכל דבר
. והיא מקסימה,הגעתי בינתיים לפרק 5 ואני נהנת מכל רגע של צפייה. שני הסדרות מבוססות על מנגה של זה,שאני שואפת יום אחד לקרוא

Love chan

New member
אני חושבת שזה יותר בקטע של מה אתה מעדיף,

גרסא הומוריסטית (יפנית) או יותר רצינית (הטאיוואנית)? ^^ אישית העדפתי את היפנית, שחקנים נהדרים. ובכלל אני אוהבת הומור משוגע XD
. ואיקוטאטומהבכללגורםלךלרצותנאקאטסומחמדמשלך
.

One Missed Call

New member
טומה איקוטה ררררר

הוא כזה שיו
במת הלוואי והוא היה הכלבלב שלי.
חוצמזה שהוא השחקן הקומי המועדף עליי מה גם שבהאני&קלובר הוא היה חומד וכאפות קטן
אבל הסיפור שלו היה כלכך עצוב וכמה בכיתי כשהוא אכל את הסנביץ' תלתנים;;;; האגו צ'אן שוברת הלבבות

Love chan

New member
../images/Emo45.gif זה באמת היה קטע מרגש ):

דראמה מדהימה, כל דמות שם גורמת לך לאהוב אותה (חוץ מ-mayama >_<).

One Missed Call

New member
דווקא מאיאמה? לרייר עליו ../images/Emo99.gif

רק שהוא נמשך לריקה הסתומה שהיא סתם איזו אלמנה ולא יפה במיוחד ולמה דה הל הוא לא קולט שהיא לא רוצה אותו והיא קרה אליו? >>" אבל הוא בישיבישיבישיבישיבישי *ריר* ישלו את לוק החנון הקריר
אבל הוא מעשן, וזה דיי הציק לי XP בפרקים הראשונים, בים, כשהוא סחב את איומי על הגב.. שיו, זה היה משו
הסצנות האלה כלכך גורמות לי לצייץ מאושר XD

Love chan

New member
../images/Emo58.gif

הוא באמת ביש, אבל למה להיות טיפש אובססיבי?? XD עלמות במצוקה זה באמת דבר נחמד, אבל הוא עצבן אותי כל פעם כשהוא גרם ליאמאדה לבכות ): רציתי לחבוט בו! אבל לא נורא, לפחות היא זכתה בחמוד אחד
הם היו ממששש חמודים ביחד~!
וכן, שהמפיקים יפסיקו כבר לשים עישון בדראמות שלהם... זה סתם הורס. |: כמו ג'ון בבנבינו, זה היה אחד הדברים המסריחים.

One Missed Call

New member
כלכך! O_O

זו אולי אחת הסיבות שכמעט והחלטתי סופית לא לצפות בה כי זה סתם שובר לי את הלב
אלה סיגריות אמיתיות, בכלל?O: ואגב, דווקא איך שהוא נראה בבנבינו היה לי כזה מוזר עם כל המייקאפ שהיה עליו O: אם זה היה מייקאפ, כי הפנים שלו היו כאלה חלקלקות ומבריקות
אבל ג'ון עדיין משחק נפלא ותמיד ישאר המס' 1 שלי, לא משנה איפה <: וכננננננ, נומיה
הוא כזה קרירי וקשוחי שיו
ולפעמים המבטים שלו יכולים להמיס אותי ^^

Love chan

New member
נומיה ../images/Emo23.gif הוא באמת אחד החמודים!

בלעע אני אוהבת אותם קשוחים~
~ המייקאפ של ג'ון לא נשאר טוב; בזמן הבישול היה אפשר לראות את צלקות האקנה XD ו - אני חושבת שזו הייתה סיגרייה אמיתית, הוא עישן אותה בצורה כל כך גרועה ורואים שהוא לא רצה את זה... חמוד
XD גם בשבילי הוא תמיד יהיה נאמבר 1
.

DanieLushka

New member
אני לא מבינה למה טומה תמיד משחק את החתיך..XD

הוא ממש חמוד, ואני תמיד אוהבת את המשחק שלו, אבל פאק, הוא מכוער. S:

Daver2008

New member
ראיתי את הפרק הראשון של הטאיוונית...

ואני לקראת סיום היפנית. השוויתי, וגם ממה שקראתי ממכם. אני מתחבר יותר ליפנית. כמו שאמרתם לפני, אני מעדיף את הגירסא ההומוריסטית, אני גם יותר מתחבר לשפה היפנית, השחקנים טובים. אז כן, היפנית XD;

DanieLushka

New member
לא ראיתי את הטאייוונית

אבל היפנית ממש טובה.. סאנו תכלס חתיך ;-; 3> אגב, למה היפנים לא יודעים להתנשק כמו שצריך? ._.

Magma99

New member
שני שמות שעולים לי לראש

Taiyou no Kisetsu Boku dake no Madonna שתיהן עם טאקי, הוא יודע לנשק :) (הסדרה הראשנה מעולה. השניה מעצבנת...)

last day

New member
ראיתי את שתיהן, הייתי לקראת הסוף בטאוונית

אבל זה כזה ארוךךךךךךךךךך (כל פרק הוא פאקינג 73 דקות)
אי אפשר באמת להשוות בינהם, כל סדרה לקחה את הסיפור ולקחה אותו לכיוון אחר, בשורה התחתונה: הגרסא הטאיוונית: *מנסה להיות יותר ריאליסטית, *וגם על ההתחלה קוונג/צ'וונג (או איך שלא קוראים לו) גילה שהיא בת, *עשו את האויב של קוונג/צ'אנג ניגר וזה ממש מצחיק. אני לא סוקלת את הסדרה, היא מצחיקה והשחקנית הראשית, אלה (ELA) מעולה, והשיר פתיחה מדבק! רק חבל שכל פרק הוא כמו מגילת אסתר אבל מה שהכי חשוב, היו בישים
(בכמות מצומצמת, אבל בגרסא היפנית לא היו בכלל>_>) הגרסא היפנית |סגדש|: *כמו כל דרמה יפנית, הומור יפני, שרק מי שמבין אותו יהנה, אותי אישית זה הצחיק (אבל לא כמו נובוטה וגוקוסן) *הפרק סיום הרג אותי, HEY HEY YOU YOU I WANT TO BE YOUR GIRLFIREND! סכ"ה היה נחמד, איכזב אותי הקאסט, הרי הבית ספר צריך להיות מלא בבישים, הבחירה של השחקנים הייתה צולעת, איפה יאמאפי!? איפה ג'ין/קאמה?!ג'ון!? ועוד.... רק את סנו לקחו, וגם אותו הצליחו לכער,

One Missed Call

New member
אין בישים? O_______O;

די, איך? XD סאנו בישי [טוב, זה ממש לא משנה איפה.. שון בישי בכל מקום בכל מקרה XD], נאקאטסו כזה ג'ינג'י עם שיער שיו
[תתעלמו מהשימוש המוגזם שלי ב'שיו', זה פשוט מבטא את רב מה שאני מנסה להגיד כשאני מדברת על בישים
], קאגוראזאקה [אם זה היה קא, או ווא '-'] שהאמת הוא מזכיר לי את לביא זיטנר, אבל עדיין בישי, האלקטרו מגנטי גם- אם כי שפתיו ענקיוווווווווווווות ובמציאות יוסוקה יאמאמוטו דומה לדג.. מינאמי! ישלו פנים כאלה יפות <: לסיכום, אני מצאתי שם דווקא הרבה בישים XD אה, יש גם את ריו קימורה ששכחתי איך קראו לו בסדרה אבל הוא היה הגיי העגלגל שהתאהב במינאמי, הוא יותר לכיוון של החמוד D:

last day

New member
הם בישים, אבל לדעתי כיערו אותם כל כך

לשון לא מתאים התסורקת הזאת, כאילו, בדנגו הוא היה כזה סקס *.* לי לא אכפת מכמות הבישים, ראיתי מספיק סדרות דרמות "רציניות" (דרמות-מתח-בילוש-ווטאבר) שהדמות הראשית היתה מישהו מבוגר ולא בישי בעליל (ואיכשהו נהנהתי מהן) אבל אם הבית ספר מיועד רק ל-בישים- אז שלפחות יעשו אותם בישים T-T

למעלה