Hammerbox

semi auto

New member
Hammerbox

תגידו, יש קשר בין החברה האלה לגראנג' ? ויש מצב שזה קורט קוביין במרכז התמונה ?,האמת לא נראה לי אבל הוא נראה לי מזה דומה לו.. (זו תמונה של האמרבוקס למי שלא הבין)

sweet jane

New member
לא נראה לי...../images/Emo4.gif

לא נראה לי שיש קשר בינהם לבין גראנג'.. והוא גם לא דומה לקורט בעיניי. זה רק השיער..

semi auto

New member
טוב, טוב,

בסדר, עזבו את קורט, (הוא מת בכול מקרה
) מה עם הלהקה ? Hammerbox מישהו/י יודע/ת עליהם משהו ? הם נחשבים לגארג'? (אני קיבלתי את הרושם שכן ולכן הגעתי לכאן.)

call me a dog

New member
מה נדפקתם?

ברור שהם גראנג'!! מה עוד צריך? הם היו להקה בשנות התשעים בסצנה הסיאטלית, ועשו רוק אלטרנטיבי.. הם גראנג' מוצהר. לא מוכרים, אבל גראנג'.

E GirL

New member
וואלה לא שמעתי עליהם אף פעם...

בא למישהו פה להמליץ לי על שירים שלהם?
טנקס...

HitBox

New member
תאטמו ת'אף ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

להקת פוסט פאנק/גראנג' עם סולנית שהוציא 2 אלבומים:
1988 - hammerbox 1. Bred - 3:04 2. Size of the World - 3:20 3. When 3 Is 2 - 4:08 4. We - 2:32 5. Ask Why - 3:39 6. Under the Moon - 3:56 7. Texas Ain't So Bad, Really - 1:57 8. Their Given Voice - 4:14 9. Woke Up - 5:24 10. Kept House - 4:06 1993-numb 1. Hole (Hammerbox) - 2:39 2. Hed (Hammerbox) - 3:17 3. No (Hammerbox) - 4:13 4. Blur (Hammerbox) - 3:07 5. Outside (Hammerbox) - 3:30 6. When 3 Is 2 (Hammerbox) - 4:26 7. Trip (Hammerbox) - 3:27 8. Attack of the Slime Creatures (Hammerbox) - 3:46 9. God (Hammerbox) - 3:56 10. Simple Passing (Hammerbox) - 2:01 11. Sleep (Hammerbox) - 4:33 12. Anywhere But Here (Hammerbox) - 3:04​

call me a dog

New member
פוסט גראנג'??

בוא אני אבהיר לך משהו קטן, קטנצ'יק.. "פוסט גראנג'", משמע, הדור הבא, ואתה בעצך הראית את התאריכים של יציאת האלבומים!! 88 ו93 זה נראה לך דור הבא?? זה יותר נכון הדור הראשון.. לא במקום להגדיר אותם כפוסט גראנג' אכן סולנית.. מצויינת, אבל לא פוסט...לא. יום טוב ניר.

call me a dog

New member
אתם לא מחדשים כלום, כבר אמרו הכל.

אמרו שהוא לא דומה לקורט ואמרו שזה גראנג' (אני:) אה כן, וברוכים הבאים.. סילחו לי על חוסר הנימוס. ערב טוב ניר.

למעלה