hamandwonder.com

TheYoungOne

New member
hamandwonder.com

לא שההענות הייתה.... בפעם הקודמת, אבל אני אופטימי, במיוחד לגבי הסטריפ שחוגג את פתיחת הדומיין החדש.
אשמח לתגובות.

mulon1984

New member
אני בטוח שזה הוא!

אני רוצה הוכחה לכך שזה לא אותו אחד שמפרסם את insane comics

TheYoungOne

New member
אתה מתכוון לתוצאה הראשונה בגוגל?

זו עם הכותרת DRAW? אם זה יעזור לך להרגע, אני מוכן להצהיר שאחרי עיון של עשר דקות החלטתי ששגיאות כתיב הן לא הומור. לא הומור מצחיק, בכל אופן.

mulon1984

New member
אממ סליחה!!!

אם אני לא טועה, אבל דארק פאוניקס מאסטר כבר אמר כאן בפורום בעבר שאין לו שום שגיאות כתיב בקומיקס וזאת משום שהוא בודק את הטקסט. שוב, אם אינני טועה. אבל אני לא צריך לספר את לך, כי הרי אתה בעצמך הוא זה. יענו, הוא.

TheYoungOne

New member
אאאמ.... ../images/Emo12.gif

אני לא ממש יודע איך להגיב, בעיקר כי אני לא כל כך מבין מה אמרת. ההודעה שלך לוקה גם מבחינת תחביר וגם מבחינה הגיונית... אם בכלל הבנתי את הטענה (ושוב, אנחנו מדברים על אותו אתר) אז זה לא סותר את מה שאמרתי קודם עם הומור שמתבסס על שגיאות כתיב. כל עמוד ועמוד שם מכיל שגיאות רבות ובוטות, ולצידן מבליחים מדי פעם ביטויים שמעידים על שליטה לא רעה באנגלית, אז או שהוא ממש (אבל ממש) דיסלקט (במובן המדעי) או שהוא חושב שזה מצחיק (זה מה שהנחתי) ואז נשמע מתאים שהוא יכנס לפה ויתפאר בכך שהוא בודק את הטקסט, כי זה ממשיך ומגביר את הבדיחה (שמצחיקה רק אותו). אבל אני עדיין לא רואה איך זה קשור הגיונית לטענה שאני הוא, בין אם זה נכון ובין אם לאו. Wait a minute... השגיאות... העובדה שמעולם לא ראיתי אתכם יחד באותו חדר... ההתעקשות שלך לכתוב את הכינוי המלא שלו כל פעם למרות אורכו... כל אלו גורמים לי לחשוד שבעצם אתה הוא הטרול... והטרול הוא אתה! אתה יכול להוריד רגע את המשקפיים?
8 -*8 -*

mulon1984

New member
אדון דארק פאוניקס מאסטר היקר!

איך אתה מעז לקרא לי טרול? אם אני טרול, אז כנראה שאני טרול ממש גרוע. ואני אציין שוב שבעבר כבר היה דיון לגבי האם יש שגיאות כתיב בקומיקס של דארק פאוניקס מאסטר והדיון הזה נגמר. אינני זוכר כיצד, אבל הוא לא נגמר כמו שאתה (והרי אתה זה הוא) מציין. שוב, אם אינני טועה.

ailag

New member
אני חושבת ששלושתכם אותו אדם

ואתם גם הג'וקר. והויכוח הזה נהיה קצת מיותר

TheYoungOne

New member
צודקת

יושבת הראש. (ההודעה שלך לא הייתה כשהתחלתי לענות לו) Curse my meticulous nature...

TheYoungOne

New member
שמע, חבוב:

כמה דברים. חיפשתי "שגיאות" ומצאתי את הדיון שהזכרת, מלפני שנה בדיוק. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=272&msgid=72351869 דבר ראשון, הכינוי שלך היה יותר מגניב אז (אני מניח ש evil i זה אתה לפי הלינק לבלוג), וגם דיברת לעניין. דבר שני, כשאני רואה איך הבחור הזה כותב בעברית אני מבין שכנראה לא מדובר בסוג של הומור. הוא יודע לצייר טוב ממני, גם אם זה עדיין לא נראה טוב, אבל שפה וטקסט בשבילו זה מאבק מתמיד. בעברית או באנגלית, הוא לא יכול לחבר שלוש מילים בלי לשגות, וחבל שהוא לא היה מודע לזה מספיק כדי לא להעלב מהתגובות שלכם. לפי הסטריפים שראיתי באתר שלו (ארבעה או חמישה אחרונים) הוא עדיין לא הפנים את זה. אני לא יודע למה התכוונת כשאמרת שהדיון ההוא נגמר ולא כמו שאני אמרתי. לא היה לי כח לקרוא את כולו, אבל אני לא מבין איך אפשר להתווכח על הימצאות שגיאות כתיב (כשראיתי אותו מעלה את המילה "סלנג" בטיעון להגנתו השתעממתי והפסקתי לקרוא).
כשהתייחסתי אליו כאל "טרול" זה היה על בסיס השערות, על פי אופי התגובה שלך להופעת מישהו שחשבת שזה הוא (כלומר, להודעה שלי). עדיין מוזר לי שאתה מקפיד לקרוא לו בשם מלא עוד יותר מהכינוי שלו בתפוז אפילו, אבל ניחא. מפריע לי קצת שאתה משווה אותי אליו למרות שאם אתה, הוא ואני היינו על סקלה אחת של אופי כתיבה אתה היית קרוב יותר אליו ממני. (אולי אתה משאיר מקום לאפשרות שביליתי שנה במנזר בטיבט, סוחב דליים ולומד להתנסח כעוד כלבים רודפים אחרי והמאסטר צוחק, מקלל אותי ומשפריץ שמן על הרצפה? דוגרי, לך תדע.) אתה ממשיך לטעון שאני הוא כי כבר טיפסת על העץ הזה, או כי אין לך שום דבר ענייני להגיד על הקומיקס עצמו? בין אם אתה מבין את הסטריפים שלי בכל הרמות שלהם או לא, לא ברור לי איך אפשר לראות דמיון כלשהו ברעיון, בביצוע, בעיצוב, בסגנון הציור ובעיקר הכתיבה. מה עוד שהבחור ממשיך לפרסם את השטות שלו כבר שנה, ואם היית יודע כמה השקעה הולכת על כל סטריפ והאתר של Ham and Wonder היית מבין שזה לא משאיר לאדם עובד זמן לטפח עוד סטריפ, נחות ככל שיהיה. ואם אני הוא, למה אני יורד עליו בחופשיות ונמנע באדיקות מלפרסם לינק לאתר שלו? נ"ב - למה אז הייתה נהירה של אנשים ששמחו לעזור, כולל יושבת הראש הנכבדה ailag, ועכשיו דממה המופרת רק ע"י... ממלא מקום טרול הפורום? הסטריפ שלי מושלם? אין הערות?

ailag

New member
לא היה לי משהו ספציפי

במקרה שקישרת אליו היה משהו ספציפי .. עוד לפני פתיחת הלינק אני יכולה לנחש שדיברתי על שגיאות כתיב ועל זרימה של העלילה לעומת להזכיר לקורא שהוא בעצם לא בתוך הסיפור. היי, פתחתי וזה נכון :) אצלך אין ממש בעיות שגורמות לזה .. לפחות לא כאלו שראיתי עד כה. זה דבר חיובי, אבל זה אומר שפחות "מיידי" למצוא נקודות לשיפור. מה שכן, אתה מוזמן להעלות פה הודעה כשעולה סטריפ חדש (לא כולם מצליחים לעקוב אחרי כל הסטריפים שהם רוצים לקרוא. מה שמזכיר לי - מה קורה עם עדכוני ויגיימס? מישהו רוצה לקחת את השרביט בנושא?) אם תעלה עדכונים בתדירות די תכופה ונוכל לעקוב, יהיה קל יותר לתת ביקורת פר סטריפ (גם על שיפורים מהפעם האחרונה או על שינויים שעדיף היה לא לעשות), לעומת עכשיו שזה כאילו ביקורת על הרבה סטריפים בבת אחת, וכל אחד מהם לא רע, לא מצאתי בעיות "גורפות". אקיצר, אשמח אם תעלה פה הודעות על עדכונים בסטריפ :)

TheYoungOne

New member
אפילו בכינוי הייתה לו שגיאה

שמתי לב כשניסיתי להבין למה אתה מתעקש לכתוב "פאוניקס"

TheYoungOne

New member
שכחתי לציין,

שכחתי לציין, (בהנחה שאנחנו מדברים על אותו insane comics) שהייתי נעלב מההאשמה לולא העובדה שזה לא משליך עלי אלא רק על יכולות הניתוח שלך ,או געגועים הומוארוטיים (?) עזים לאותו טרול פוחז... אתה גם רואה אותו בפניהם של תינוקות בני יומם? מעבר לכתפך כשאתה בוהה במראה? אין סיבה להתבייש.

למעלה