שמע, חבוב:
כמה דברים. חיפשתי "שגיאות" ומצאתי את הדיון שהזכרת, מלפני שנה בדיוק. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=272&msgid=72351869 דבר ראשון, הכינוי שלך היה יותר מגניב אז (אני מניח ש evil i זה אתה לפי הלינק לבלוג), וגם דיברת לעניין. דבר שני, כשאני רואה איך הבחור הזה כותב בעברית אני מבין שכנראה לא מדובר בסוג של הומור. הוא יודע לצייר טוב ממני, גם אם זה עדיין לא נראה טוב, אבל שפה וטקסט בשבילו זה מאבק מתמיד. בעברית או באנגלית, הוא לא יכול לחבר שלוש מילים בלי לשגות, וחבל שהוא לא היה מודע לזה מספיק כדי לא להעלב מהתגובות שלכם. לפי הסטריפים שראיתי באתר שלו (ארבעה או חמישה אחרונים) הוא עדיין לא הפנים את זה. אני לא יודע למה התכוונת כשאמרת שהדיון ההוא נגמר ולא כמו שאני אמרתי. לא היה לי כח לקרוא את כולו, אבל אני לא מבין איך אפשר להתווכח על הימצאות שגיאות כתיב (כשראיתי אותו מעלה את המילה "סלנג" בטיעון להגנתו השתעממתי והפסקתי לקרוא).
כשהתייחסתי אליו כאל "טרול" זה היה על בסיס השערות, על פי אופי התגובה שלך להופעת מישהו שחשבת שזה הוא (כלומר, להודעה שלי). עדיין מוזר לי שאתה מקפיד לקרוא לו בשם מלא עוד יותר מהכינוי שלו בתפוז אפילו, אבל ניחא. מפריע לי קצת שאתה משווה אותי אליו למרות שאם אתה, הוא ואני היינו על סקלה אחת של אופי כתיבה אתה היית קרוב יותר אליו ממני. (אולי אתה משאיר מקום לאפשרות שביליתי שנה במנזר בטיבט, סוחב דליים ולומד להתנסח כעוד כלבים רודפים אחרי והמאסטר צוחק, מקלל אותי ומשפריץ שמן על הרצפה? דוגרי, לך תדע.) אתה ממשיך לטעון שאני הוא כי כבר טיפסת על העץ הזה, או כי אין לך שום דבר ענייני להגיד על הקומיקס עצמו? בין אם אתה מבין את הסטריפים שלי בכל הרמות שלהם או לא, לא ברור לי איך אפשר לראות דמיון כלשהו ברעיון, בביצוע, בעיצוב, בסגנון הציור ובעיקר הכתיבה. מה עוד שהבחור ממשיך לפרסם את השטות שלו כבר שנה, ואם היית יודע כמה השקעה הולכת על כל סטריפ והאתר של Ham and Wonder היית מבין שזה לא משאיר לאדם עובד זמן לטפח עוד סטריפ, נחות ככל שיהיה. ואם אני הוא, למה אני יורד עליו בחופשיות ונמנע באדיקות מלפרסם לינק לאתר שלו? נ"ב - למה אז הייתה נהירה של אנשים ששמחו לעזור, כולל יושבת הראש הנכבדה ailag, ועכשיו דממה המופרת רק ע"י... ממלא מקום טרול הפורום? הסטריפ שלי מושלם? אין הערות?