hamandwonder.com - New strip

TheYoungOne

New member
hamandwonder.com - New strip

הלו ושלום. הנה הלינק לסטריפ החדש. תודה ailag על ההזדמנות להפיץ אותו פה. http://hamandwonder.com/hw027.htm לילה טוב...

mulon1984

New member
תגיד

הכינוי החדש שלך, the young one, זה מחווה לבחורים שבתמונה?

TheYoungOne

New member
קבל כוכבית *

לא תקבל ניקוד מלא כי כתבת "החדש", וזה מתחיל ל...המאס.

mulon1984

New member
עדיין לא ענית על השאלה

האם זאת מחווה לקומדיה הבריטית המטורפת משנות השמונים או סתם?

TheYoungOne

New member
באמת? היה נראה לי ברור שעניתי.

בקיצור, כן, למרות שזה לא כזה מצחיק, יש כבוד לבן אלטון.

mulon1984

New member
מה לא כזה מצחיק?

מה הקודים האלה?!?! בגלל שאמרת "קבל כוכבית" אני אמור לקרא את זה כ"כן"?!?! הא?!?!? you bastard!!! you stupid bastard!!!

mulon1984

New member
זה ציטוט שכזה מהסדרה הזאת...

...ששנינו אוהבים. אני מקווה שהוא יבין. נו, מי היה מאמין שלי ודארק פאוניקס מאסטר יהיה כל כך הרבה במשותף. once in every lifetime comes a love like this oh i need you you need me oh my darlyng cant you see

TheYoungOne

New member
אתה כמו אמא שלי.

אתה לא מצליח לעקוב ואחרי זה אתה מתעצבן. 1) אתה שאלת שאלה: "הכינוי החדש שלך, the young one, זה מחווה לבחורים שבתמונה?" 2) אני עניתי כמו שחמיצר היה עונה כשהניחוש לחידה היה קרוב, אבל לא בדיוק זה, אבל נניח שאתה לא יודע מי זה חמיצר, עדיין, מגוף ההודעה אפשר היה להבין שאם לא היית מאוס היית מקבל ניקוד מלא. אפשר להבין מזה משהו חוץ מאשר "הניחוש שלך נכון, אבל אתה מעצבן"? 3) אז טענת "עדיין לא ענית על השאלה" ושאלתָ שאלתְ "א או ב" בגוף ההודעה (בניגוד לשאלת כן ולא). 4) אני בחרתי להתעלם מהניסוח שלך מחדש וכתבתי "בקיצור, כן" (תשובה לשאלה המקורית, מה שביקשת) והמשכתי "למרות שזה לא כזה מצחיק, יש כבוד לבן אלטון." בהתעלם מההודעות שבאמצע, שנבעו רק מבלבול שלך. התכוונתי, כמובן, שעשיתי זאת (רפרנס לסידרה) למרות שהסידרה לא כך כך מצחיקה בעיני, כי יש כבוד לבן אלטון. לא אסביר מי זה. 5) אכזבת אותי שוב. לא נראה לי שההסברים הסבלניים שלי עוזרים לך. זאת פעם אחרונה. בלי נדר.

mulon1984

New member
איך לא זיהית?

זה בערך המשפט היחידי שריק וויויאן צועקים כל הסדרה. ומה שכתבת על זה שאני כמו אמא שלך ושאני לא מכיר את חמיצר: לא הבנתי. מה ניסית להוכיח פה?

TheYoungOne

New member
בדיוק את זה.

שלא הבנת. Thanks for making my point. באשר לינג וונס - סורי, אבל לא ראיתי מספיק פעמים בשביל לזכור ציטוטים, בדיוק מהסיבה הזאת, שזה לא הצחיק אותי מספיק.

למעלה