halp!!!!

smadarbi

New member
halp!!!!

עזרה!!! אני נמצאת בניוזילנד כרגע ואני רוצה לקנות ספר של טרי , עכשיו, קניתי כבר את הפיל החמישי -סליחו לי שאני לא כותבת את השם באנגלית אבל הדיסלקציה תגרום להרבה שגיאות כתיב - בכל מקרה אותו כבר קניתי ונהנתי מכל שניה אבל עכשיו אני צריכה לקנות חדש- ולפני שתשאלו- רק רחד כי אני צריכה לסחוב די הרבה משקל הביתה אז אני לא יכולה יותר מספר אחד יש לי בבית את כל מה שתורגם+ את " משמר הלילה" " מונסטרס רגימנט" " ואלים קטנים " מה כדאי לקנות? בחנות שהייתי בה כרגע יש את האפשרויות הבאות : 1. לורדס אנד ליידיס 2. מוסיקת נשמה 3. קרפו גיגלום )או משהו כזה( 4.גנב הזמן כמובן אני יכולה גם לנסות להגיע לחנות אחרת שבה יהי יותר מבחר ובכל זאת אנא המליצון לי מה הכי כדאי לקנות- כולנו יודעים שיש טובין יותר וטובים פחות אני זקוקה לתשובה מאוד מהירה... סמדר

Nogmor

New member
Soul Music!!!!

זה מה שאני הייתי בוחר... האלו, יש בזה את מוות!! וזה כזה חמוד.. טוב זה דעתי לפחות.

Athaclena

New member
אני הייתי הולכת על גנב הזמן

גם מוזיקת נשמה זה טוב. האחרים הם מסדרת המכשפות ואני לא כ"כ אוהבת אותם. ואיזה כיף לך שאת בניו זילנד! גם אני רוצה!

TheBursar

New member
מצטרף להמלצה על גנב הזמן

ללא ספק! וגם אני רוצה ניוזילנד! (במקום זה קיבלתי ב"ש)

lordsot

New member
ניו זילנד?

למה את לא יכולה לקנות בארץ?? את לא רוצה לעזור לכלכלה של המדינה שלנו??!!

ויימס

New member
טוב, לורדס אנד ליידיס שעמם אותי קצת

מכל האחרים קראתי רק את מיוזיק, אבל לכי על גנב הזמן, זה נשמע מגניב.

אוקטרין

New member
Soul Music

אי אפשר לקרוא את Thief of Time בלי Soul Music לפני. כלומר, אפשר פיזית, אבל תפספסי שלב חשוב בהתפתחותה של סוזן כדמות עגולה.

למעלה