HALLOWEEN

ha bahir

New member
HALLOWEEN ../images/Emo129.gif

הורים שקולים מצאו את הכוח לעטוף 700 ארונות מתים עים דגלי אש´ף בקיקר רבין ל´הורים שקולים´ אלה יש חוש הומור קודר שמצמרר את העמוד השידרה עד היכן הנבזות של ´יפי הנפש´ מסוגלת להגיע כאן דוגמה אופינית לסדיזם מוסווה ככוונה טובה עד כדי כך גועלי שבג´צ, שאינו מפחד מי החלתות גועליות,דחה את העירעור של התנועה המאלנאצית

okok4

New member
פחח...

זה "שכול" ולא "שקול" ו"החלטות" ולא "החלתות" ו"כיכר" ולא "קיקר" (למרות שיכול להיות קר בכיכר אז כדאי לקחת סוודר). והדגלים היו שחורים, לא דגלי פלשתין (ה"קברים היהודים" נעטפו בלבן). כנראה מחסור חמור באינטילגנציה מונע ממך להבין את המשמעות שמאחורי הרעיון. ערב טוב.

ha bahir

New member
הרעיון הוא כולו אפל והוא יריקה

לפרצופם של ההורים השכוליים האמיתיים אתה מיתבלבל בין בינה ומליגנות השקפת עולמכם היא למעשה שאיפה לאין עטופה בשקר גס

עופר ב.ה

New member
המחשבה שדם יהודי חשוב יותר

מדם ערבי באמת כבר יצאה מהמחזור, כך לפחות חשבתי. המיצב שבכיכר רבין (אתה מוזמן לראות תמונה שלו בכתבה בנושא אחר) מציג ארונות קבורה של הרוגים משני הצדדים. כי האינתיפאדה פוגעת בשני הצדדים, וגם ישראל שפכה דם ערבי. בלי קשר, נראה שאתה רחוק מלהבין תפקידה של אמנות והלגיטימיות שלה. עופר

ha bahir

New member
הדם של רוצח לא שווה הדם של

הנרצח כשהוא סתם עובר ושב נטול כוונת רצח באשר לילדים הערביים שנשלחו לעזזאל על ידי הוריהם למען תמונה מרשימה בימקום אמנות מפוקפקת, תפעלו לשלוח את ההורים האשמים לבית סוהר האינטיפדה היא בשפל המדריגה בכלי מידה של ההיתנהגות היא פםולה לחלוטין היא ביטוי לאכזריות בהמתית

לביא1

New member
אתה צודק...

אני חושב שזה ניבזות וזה ניצול פוליטי של הרוגים יהודיים וכם דם יהודי יותר יקר לי מדם פלשתינאי עדיין אני יהודי ולא ערבי מה לעשות עכשיו בקשר לכיכר מלכי שראל אני חושב שצריך לשמר אותהאחרת איפה נפגין?:)

עופר ב.ה

New member
חלק גדול מההרוגים הפלשתינאים

אינם מחבלים ואינם רוצחים. צר לי על העדר החמלה שלך. גם כלפי טעויות של צה"ל, כש"במקרה" פגז הורג תינוקת בביתה. גם ב"סיכול ממוקד", הטלת פצצה על מכונית, שהורגת גם שתי נשים שעוברות ליד (ואני לא נכנס לעניין לגיטימיות החיסולים). מובן, זוהי אשמתן. אשמתן שהן ערביות, ככל הנראה. גם הילדים שנשלחו ע"י הוריהם - שמעת על אחריות פלילית? באמת לא מקובל עלי שילד שזורק אבנים "נורה למוות" (כפי שנאמר בשידורי הרדיו). בפעם הבאה, אם אתה רוצה שיתייחסו ברצינות, נסח את דבריך בצורה סבירה. אני, ואני מקווה שגם אחרים, להבא לא אתייחס ברצינות למי שלא מתייחס אלי ברצינות. עופר

למעלה