halllooooo....i'm back

מיטל101

New member
halllooooo....i'm back

התגעגעתם??אני כן!! אז,הייתי בגיחה מיום ראשון עד יום שני ב-11 בבוקר...היה ממש ממש כיף..לא ישנו כל הלילה והיו צחוקים!! כשחזרתי ישנתי מ-12 עד שבע וחצי בבוקר למחרת(זה 19 שעות ברציפות!!!לא ייאמן) אתמול הייתי בלוויה של סבתא של החברה הכי טובה שלי...היה מאוד מאוד עצוב...היה הרבה בכי... והיום-חופששששששש!! היה ממש נחמד...לפני שבוע שלחתי את השי הזה לחייל ופתאום עכשיו קיבלתי ממנו טלפון והוא וכל המחלקה שם הודו לי ואמרו כמה הם שמחים וזה היה ממש מרגש כי כבר מלא שנים אני שולחת את זה ואפחד אף פעם לא התקשר... אני עכשיו מתכתבת איתו.... אניווי-אנישמחה לחזור... טסתי להתעדכן....

VIVIAN3

New member
מיטללעעעע../images/Emo24.gif

ברוכה הש
ה לי עדיין לא אמרו לשלוח שי לחייל
מוזר....

אורוש47

New member
הא../images/Emo70.gif מיטלושתי../images/Emo99.gif

הא. נווווווו חזרת
ייאיי
שמחה שנהנית בוּב

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifוולקם באק דארלינג../images/Emo24.gif

איזה מגניב עם המכתב
תמיד שלחתי להם..אבל הם לא החזירו לי בחזרה.

מיטל101

New member
גם לי אף פעם לא החזירו...

פתאום היום הפלא מצלצל ואני עונה ואז עופר(החייל) אמר שזה הוא ושהם קיבלו שם במחלקה את החבילה שלי וזה מאוד שימח אותם וכאלה... ואחרי שתי שניות כל המחלקה צעקה:"תודה רבה מיטל"... ואחרי כמה דקות שדיברנו התחלנו להתכתב בפלא ואמרנו שנישאר בקשר...הם מאוד מאוד חמודים שם... הייתי בשוק מזה שהם התקשרו...זה עשה לי ממש טוב על הלב...!!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifוואי איזה מרגש זה!../images/Emo13.gif

מי יודע אולי יצא איזה רומן קטן

מיטל101

New member
אכן יאמי...!!

אבל...אבל....לא יודעת... חוץ מזה...אנחנו רק מדברים זה לא כאילו התחלנו לצאת או משהו כזה... אני יכולה להכיר לך אותו...חחח

למעלה