Half Life 2

Half Life 2

יש לי את המשחק והוא ענק, למרות שהSTEAM לאישור המשחק הוא על הפנים ומעצבן. אני רואה שפרוייקט הפורום לא מתרומם, אני בכל אופן כבר נמצא עם קבוצה לונדונית שהולכת לעשות מוד לHALF LIFE 2, מבוסס על רעיון שלי. אני אעדכן את הפורום בפרטים על המוד ברגע שיהיו. כרגע כתבתי DESIGN DOC בסיסי והתחלנו לדון בזה. המודול שלי לNEVERWINTER NIGHTS כבר כמעט מוכן... צריך לעשות רק טסטינג...

freak2100

New member
הזכרת לי

שקניתי את nwn אחרי שסיפרת על זה שאתה מכין שם מודים וזה כיף ועדיין לא שיחקתי בו כמו שצריך
(כי יש לי הרבה משחקים שאני משחק בהם... אבל גם תורו יגיע
)

יפה

לNWN קוראים למה שעושים מודול ולא מוד, בגלל שאין ממש מודיפיקיישן למשחק, אלא בניית שלבים באמצעות מה שכבר קיים. בכל אופן, אני נמצא עכשיו בשלבי טסט אחרונים ואני מקווה להוציא את המודול כבר ממש בקרוב.

מעניין...

אני קניתי את המשחק והוא כבר שרף לי 2 ספקי כח... טוב סביר להניח שזה לא המשחק, כנראה שזה הכרטיס מסך שעובד יותר מדי... בכל אופן, מעניין לשמוע עוד על המוד שאתה בונה, גם אני מתכנן מוד וכבר התחלתי לעבוד על הדמויות.

אנחנו נמצאים בשלב די התחלתי

אני אשתף אתכם בפרטים על המוד, אבל בגבול מסויים בגלל הסכם סודיות. כנראה שלא ממש נתחיל לעבוד על זה עד ינואר. בינתיים אנחנו עובדים על הDESIGN DOC ולומדים להכיר את הSDK.

למעלה