נו, איך היה עם החברות המפגרות שלי? באמת חבל שלא עלית לבמה באקוואריוס!! למה שתהרסי להם?? מפיתום... ?! אני מתכוונת ללכת לזה שוב ביום רביעי ואולי גם בשבת (!)..
החברות שלך היו נחמדות חוץ מאלה שצחקו עליי... אבל אני מבינה אותון...
הכי נחמדות היו שירן וזאת שישבה לידך. ולא הייתי עולה לבמה באקווריוס למרות שמה זה רציתי למה אני לא חלק מהקאסט ואני ל רוצה שיעיפו אותי אחר כך מהאולם... ואיך לעזאזל את הולכת לזה שוב? רציתי ללכת לזה עוד פעם היום בערב למה זה מוקדש להתרמה ולכן זה בטח יהיה יותר זול, אבל, כפי שאת יודעת, אין לי גרוש על הנשמה ואני לא מתכוונת לקחת הלוואות מאימא שלי. אני מעדיפה לחתוך לעצמי את הוורידים מאשר להתחנן שתעשי לי טובות...
עזבי את החברות שלי, סתם.. מפגרות.. רק שתדעי שהית שיחת היום בבית ספר שלי.. כאילו שהן אף פעם לא ראו ילדה לא מהשכבה בחיים שלהן... וחוץ מזה-שירן?? נחמדה??? היית מתה.. טוב, זה לא הנושא עכשיו.. למה אני הולכת לזה שוב? כי א) סבתא שלי קנתה לי כרטיסים, אז למ לא לנצל אותם? ב) חברות שלי התלהבו מההצגה והן הולכות אליה שוב, אז אני הולכת איתן. נ.ב הספר שלך אצלי! שכחתי להביא אותו.. לא נורא, אני אביא לך אותו תמורת ה35 ש"ח שלי
הזמרת של האקווריוס היתה פשוט מתנפלת עלייך עם הציפורניים ואיתה כל הקאסט! הסדרנים זה קטן עליה,,,,. לא לנסות לגנוב פוקוס, זו סכנת חיים ממש חחחחח תסתפקי בריקודים בסוף ההצגה. את רואה? אני דואג לך,,,
אני לא חושבת שמול כל הקהל הזה היא הייתה מתנפלת עליי... לא עשיתי את זה מסיבה אחת פשוטה: אני לא רוצה להרוס לאנשים שהשקיעו כל-כך הרבה. חוץ מזה, צריך לשמור על גבולות מסוימים בין קהל לשחקנים. ואני לא צריכה שתדאג לי, אני יכולה לדאוג לעצמי, תודה.