HAIR METAL חברים....

mickeym

New member
HAIR METAL חברים....../images/Emo13.gif

יוצא לי מידי פעם לעבור על הפורום (גם אני חטאתי וחוטא בשמיעת דפש מוד ואפילו חלילה מדונה ו"מועדון התרבות"
), אבל מעולם לא ראיתי שרשור על אחת התופעות שבעיני מייצגות את שנות ה-80 והיא ה-HAIR METAL.... מדובר בלהקות כדוגמת POISON, מוטלי קרו, דף לפארד ושאר מחלות
תקופה זו החלה עם סיום תקופת הפאנק והתמסחרותן של להקות פאנק-רוק כדוגמת הקלאש (רוק דה קסבה, anyone?) בתחילת שנות השמונים, וגוועה לה ם תחילת הגראנג' של שנות התשעים. שיאי התקופה: מסעות נרחבים ואצטדיונים מלאים ברחבי ארה"ב, כשהשיא לטעמי היה בהופעה שנעשתה מיד לאחר התפרקות ברה"מ בסוף 89.... אז מה אני רוצה בעצם? לא הרבה. פשוט לעורר את הדיון על אחד מזרמי שנות ה-80 הגדולים ביותר (אם כי לא מהמשובחים שבהם לטעמי) מיקי

tofit

New member
זה לא שלא אוהבים אותך מיקי

אנחנו (בעצם אני) לא מתחברת בכלל לסגנון הזה. אבל לחלוטין לא מבחינתי הכל רעש אחד גדול ולא ממש ברור. אני לא מכירה את הלהקות, את השירים, בקיצור ממש לא אני. אבל בטוח יש כאלה שכן מתחברים לזה.

שמש27

New member
אני אוהב אותך ../images/Emo23.gif

או-הו, אלאדין יעשה מזה מטעמים...

oril123

New member
באופן כללי הקו המועדף על רוב חברי

הפורום הינו הסינט פופ או הלהיטי יותר, גם אני קצת ניסיתי לקדם קצת את הקו הכבד יותר למרות שאישית אני אוהב להקות קצת שונות מאלו שציינת כגון :JUDAS PRIEST , BLACK SABBATH ,RAINBOW וכד' אבל לצערי זה לא צלח.

mickeym

New member
ג'ודאס פריסט היו גדולים מהחיים...

אבל סאבאת' בשנות השמונים- אה... זו כבר הייתה תחילת הסוף

כן, למרות שהלהקות האלה פעלו בשנות

ה-80, נורא קשה לי להגדיר אותם כ- אייטיז. ולמרות זאת אני זוכר לטובה את i surrender של ריינבו (מתוך hard to cure ששחט בפעם המי יודע כמה את בטהובן, אבל זה עדיף מהדיסקו של saturday night fever), ואת living after midnight של ג'ודאס. ואני בטוח שאם אבדוק טוב טוב את מגירות זכרוני אמצא כמה שירים של whitesnake שאהבתי.

למעלה