Hai There!

yuli15

New member
Hai There!

יש לי שאלה אליכם: איך הייתם מגדירים בכמה מילים (אפילו שזה קשה ודי לא הגיוני) את הדמות של כל אחד מהשחקנים? לדוגמא: בריאן- השווה שלא שם זין על אף אחד. אני שואלת, בגלל שאתמול בפעם הראשונה, חברה שלי ראתה איתי את הפרק, אז ניסיתי להסביר לה בקצרה מה הולך שם עם כל אחד מהדמויות. איך אתם הייתם מסבירים? יולי

רינת4

New member
אז ככה:

בריאן-כביכול חסר רגישות. אך הכח נובע מילדות קשה. אומר מה שהוא מרגיש,לא צבוע,לא מתחרט ולא מתנצל.פוחד להתבגר. כל פעם מפתיע מחדש.החבר הכי טוב-מייקל. ג´סטין-הצעיר שבחבורה. היה פעם נער תמים,אל הכל השתנה ברגע שהוא הכיר את בריאן.יש לו כישרון-יודע לצייר נפלא. אך לא מזמן קיבל מחבט בראש,שהשפיע על היכולת שלו לצייר. עכשיו קצת קשה לו. אך הוא ממשיך.החברה הכי טובה-דפני. מייקל-אוהב קומיקס,בעל לב טוב. מאוהב בבריאן מילדות-אהבה שלעולם לא מומשה.מאמין שעדיין קיימים בעולם גיבורים. החבר הכי טוב-בריאן. אמט-ה"נשי" שבחבורה. בעל לב זהב,תמיד מוכן לעזור לחבריו. לאחרונה הפך לסמל סקס בעזרת אתר הפורנו של טד. החבר הכי טוב-טד. לינדסי-ידידה של בריאן מהקולג´.לסבית,חיה עם חברתה לחיים מלאני 6 שנים.במקצועה-מורה לציור. כרגע לא עובדת-נשארה בבית כדי לטפל בבנה.תמיד נמצאת שם בשביל מי שצריך ובמיוחד בשביל בריאן. חבר/ה הכי טוב/ה-קשה להחליט. אמנם מלאני היא חברתה לחיים אך בינה לבין בריאן יש קשר מיוחד. מלאני-חברתה לחיים של לינדסי. היא עורכת-דין,לא מתה על בריאן.אוהבת את לינדסי. חברה הכי טובה-לינדסי. גאס-בנם של בריאן ולינדסי. בריאן תרם את הזרע.נולד בפרק הראשון של הסדרה והפך לילדון חמוד ומתוק. התחיל ללכת לא מזמן. טד-המבוגר שבחבורה. גם לו יש לב טוב. קצת חסר ביטחון.מחפש אהבה אמיתית.החבר הכי טוב-אמט. דבי-אמא של מייקל.מן אמא של כל החבורה.מנהלת מסעדה.גאה בבנה ההומו, מצליחה להביך אותו הרבה פעמים. היא אוהבת לעזור,טיפלה באחיה חולה האיידס ובמייקל. ויק-דוד של מייקל. חולה באיידס.עבר תקופות קשות.טוב לב. בן-דמות שהצטרפה לא מזמן לסדרה-חולה איידס. כרגע-החבר של מייקל. מקווה שעזרתי אן שכחתי משהו,תגידי לי.

yuli15

New member
עזרת מאוד... :)

תודה....

mor 5

New member
אהבתי את הסיכומים!

אבל לא הסברת על דפני.. שלא הכי חשובה בסידרה.. אבל היא ידידה טובה של ג´סטין.. והוא כן חשוב בסידרה.. ככה שתמיד אפשר גם לכלול אותה... אפשר תמיד גם לספר על דיוויד.. אבל זה עם באמת בא לנו להיות יסודיים.. כי הוא היה חלק חשוב מחייו של מייקל...

רינת4

New member
נכון, את צודקת...

דיוויד אולי לא דורש הסבר,מה גם שהוא כבר לא בסדרה. אבל איך שכחתי את דפני??? אז הנה: דפני-החברה הכי טובה של ג´סטין.הדמות דרכה אנו יודעים מה ג´סטין באמת חושב ומרגיש.בעונה הראשונה אין לה ממש חיים משל עצמה. היא חיה דרך ג´סטין והסיפורים שלו.אף פעם לא מתלוננת,(שג´סטין שהוא מדבר יותר מדי על עצמו),תומכת בו לאורך כל הדרך(כשהוא רודף אחרי בריאן) ואף מעודדת אותו. היא מאוד מתלהבת מבריאן ומעריכה מאוד את ג´סטין על שהצליח להתקרב אליו. היא ביקשה מג´סטין שיהיה הראשון שלה.אחרי שהם שכבו,היה מן ריחוק ביניהם. אך בסופו של דבר,הכל הסתדר.בעונה הזאת מראים אותה פחות,אך היא עדיין נמצאת ברקע.נקווה שנראה אותה יותר,כי היא ממש חמודה.

למעלה