Hagrid's brother.

y2in1

New member
Hagrid's brother.

What do we need him for?!?l Every story has something to do with the main plot, exept for this one. If we take it out, there be no differance (well, ecept that the fifth book would be 1/4 shorter...)h O.K, I can understand the whole gients plot, but who cares about Gramp? h Is it just to make the book longer? h

meital f

New member
הוא לא מזיק לסיפור

חוץ מיזה אולי יספרו אליו יותר בספר השישי וגם ככה נותנים יותר רקע למשפחה של האגריד

Galaxy Girl

New member
נצל"ש ../images/Emo70.gif

אני נוסעת לאנגליה בקרוב ואני מעוניינת ללכת ל"מסע בעקבות הארי פוטר". אם למישהו יש מעדע על המסע ועל אתרים מומלצים אחרים בלונדון אנא שלחו לי!

y2in1

New member
What the hall for?!?!?1

Who cares about Hagrid's family?1 I was falling asleep at that useless chapter...1

mjlk

New member
חחחח נראה לי שאני יכולה להסביר

א - לנפח את העלילה (והכי כיף זה ספרים ארוכים, אז לא צריך לקצר ב-1/4 מהספר החמישי) ב - אני די חושבת שגרעפ יהיה מעין מפתח של שלום בין הענקים לקוסמים... הרי אם יהיה ענק מתורבת <כן, גרעפ למד אנגלית...> אז הוא יוכל להוות דוגמא, מבינים? נראה לי שזהו

2 Mיכל

New member
בטח הוא עוד יופיע. ואם כבר מדברים

על פרקים לא קשורים, אף פעם לא הבנתי למה רולינג כתבה פרק שלם על ראש הממשלה המוגלגי. הוא היה די משעשע, אבל את שר הקסמים החדש היא הייתה יכולה להציג במשפט-שניים.

אני שמה אצבע על.....

עלילה זוועתית שתתרחש בעולם מוגלגים משהו יהיה קשור עם משפחת דרסלי וזה יהיה מאוד דומה לעלילה שהיה בספר הרביעי שפתאום נכנסו אוכלי מוות למשחק הקווידץ וחוללו מהומות ובנוסף עשו את האות האפל.... לכן היא הכניסה את הפרק הזה כי שר הממשלה הוא יהיה חסר אונים והשאר לדמיין...

למה היא כותבת את הקטעים שרון והרמי

רבים, או את הארוחות, או בכלל את השיעורים?! זה בכלל לא חשוב לעלילה!! פשוט כי זה חלק מהחיים של הארי ומה שקורה לו, הספר זה לא רק איך שהוא נלחם בוולדי... וחוצמזה- גם כדי שהוא יעיף את אמברידג' הכלבה

למעלה