hades קבל אתר בדיחות שוביניסטיות

ODED99AA

New member
hades קבל אתר בדיחות שוביניסטיות

תאמת הם לא הכי שוביניסטיות אבל הם באמת חולניות ומצחיקות רצח http://funnyinside.com/pictures/comicsxc.html

על ה@ש

New member
עוד אתר חמוד להפליא

אתרים כאלה עם המון שטויות מאווד חמוד ברגע של שעמום אין כמו שטויות כאלה על מנת להעביר את הזמן... רק חבל שבחלק מהקטגוריות של התמונה יש חלונות שקופצים כול הזמן וזה קצת פוגם בהנאה אבל אפשר להתגבר נחמד מאווד!!

ODED99AA

New member
החלןונות האלו הם באנרים

יענו חלונות שמכילים פרסומות שמהם מתקיים האתר אבל אם תיכנס לאתר WWW.GOOP.CO.IL לקטיגוריית תוכנות ותוריד תוכנה שמונעת קפיצת באנרים אני מאמין שהגלישה שלך בכל אתר תהיה הרבה יותר נוחה ומהנה

על ה@ש

New member
ולגבי התוכנה

הורדתי אותה... אבל אין לי מושג אין אני חוסם את הבאנרים והחלונות... אני מקווה שתוכל להסביר לי..

גל פ

New member
אני אסביר לך

יש לך שם שורה אחרי שאתה מסיים להתקין את התוכנה מה אתה רוצה לעשות שהתוכנה תעשה לך ושם יש מקום שבו מסמנים שלא יקפצו חלונות באנרים!

ODED99AA

New member
אתה מוכן לפרט

מאיפה אתה מוריד תתוכנה או לתת לינק? אני הורדתי מאתר WWW,GOOP.CO.IL ואני מבין טיפה בדברים האלו אם יש לך אתר אחר להוריד ממנו תתוכנה נישמח לקבל לינק

על ה@ש

New member
לתוכנה קוראים

popup killer הוספתי קישור אתה מוזמן להוריד אותה עם תרצה...

kodkod

New member
בבקשה ,בבקשה, אפשר לקבל עוד הסבר

איפה השורה הריקה שצריך למלא, אחרי שהתקנתי את התוכנה? אם אפשר בבקשה לקבל הוראות ברורות ומפורטות(לאחד שלא מבין כלום בתוכנות, כמוני) תודה.

kodkod

New member
האם יתכן שהתוכנה שהתקנתי לא מאפשרת

לי לראות קבצי JPG שמצורפים לחלק מההודעות בפורומים כאן? מה עושים נגד זה?

על ה@ש

New member
התוכנה חוסמת באנרים

וזאת בעיה כי היא חוסמת גם את התצוגה של האייקונים ברגע שאתה נמצא באתר שיש הרבה חלונות ובאנרים קופצים תפעיל אותה ברגע שאת באתר בו חלון אחד אוו 2 קופצים עדיף שתסגור את התוכנה

למעלה