Hack N'Slash RPG - Demo

eyalfein

New member
Hack N'Slash RPG - Demo

בלי להכביר במילים, אתם מוזמנים להתנסות בפרוייקט האחרון שלי שנותן סיפתח ראשון ברשת בלינק הבא: http://eyalfein.99k.org/index_signed.html נא קראו את ההוראות לפני שאתם שואלים שאלות, במיוחד בקשר לפופאפ האבטחה שקופץ (רמז: אפשר לשחק בלי לאפשר לו פריוילגיות. זה בעיקר לצרכי פיתוח).

Alkhimey

New member
משחק נחמד

הגרפיקה לא רעה. הדיאלוגים משעשעים אבל דורשים מעט ליטוש. המשימות הן משימות סטנדרטיות ולדעתי די ישעממו שחקן מנוסה. באופן כללי, התחום הזה במשחקי RPG כבר מזמן דורש מחשבה מחדש. הייתי מציע אולי לשלב חידות במשימות, או לחשוב על קונספט אחר. השליטה בשחקן לא נוחה. הוא כל הזמן נתקע בדברים, ואם הולכים במעבר צר עם עצים אז קשה מאוד להתקדם. ולמה הוא יכול להתקדם רק מרחק קטן בכל לחיצה? אם השחקן לוחץ בנקודה כולשהי על המסך הוא מצפה שהדמות תגיעה לנקודה הזאתי ולא תתקע במכשול הראשון או תעצור באמצע. בנוסף לא הצלחתי להלביש עלו את המגן ואת הנשקים. האם זה חלק מהתכנון? לפעמים השחקן נכנס לתוך קירות. כמו בתמונה המצורפת, שם הוא ממש נתקע בתוך הקיר.

De-Panther

New member
השליטה עם העכבר קצת מקרטעת. ונתקע לי המשחק...

ברגע שאמרתי שלום לאחות. מעבר לזה, נראה נחמד, האינטרו מצחיק והתזוזה חלקה.

eyalfein

New member
קצת באיחור...

למה JAVA? בוא נגיד שזה פרוייקט לימודי. אני איש NET שעבר לצפון הארץ ורוצה להרחיב אופקים בעת חיפוש העבודה. החלתי ללמוד גם JAVA לאנדרואיד ויש מצב להמרת המשחק. בנוסף, אני בודק את ה GWT, כדי לאפשר ממשק יותר נוח. גם ההורדה תהיה יותר מהירה, כרגע הוא מוריד את כל משאבי המשחק ולא רק מה שרלוונטי. בקשר ל'התקעות בעצמים' -- פתרתי את זה (pathfinding) אבל עוד לא העלתי לאתר. כרגע הפרוייקט מוקפא כי אני קצת עסוק ויש פה המון עבודה, אבל יום אחד...

למעלה