H-(

מורני !

New member
יש לי רעיון...

מכוון שאף אחת לא ענתה לך... אז... אולי תנסי ואז תחזרי אליינו עם חוות דעת?

פלג^ר

New member
יש לי רעיון יותר טוב.מה דעתך על

בחורה 173 חטובה שזופה וסקסית.שיער ארוך מתולתל ומוזהב.עיני דבש

פלג^ר

New member
אה.שכחתי דבש בהיר מפתות.המספר:

056427875ואחר כך ניתן חוות דעת ביחד?מוניק

בוביט

New member
פלג^ר

דבר ראשון... אסור לפרסם מספרי טלפון בפורום... ודרך אגב... אמרת לפני כמה זמן שאת חושבת שלביות זה תועבה... מה השתנה?? הפעם אני לא מוחקת את ההודעה אבל פעם הבאה הודעות כאלה ימחקו. לא עניתי על השאלה כי אני לא חושבת שהודעות כאלה מתאימות לפורום.

פלג^ר

New member
חן חן לך בוביט!א.המספר שגוי.ב.לסבית

בעיני החברה זו תועבה.אגב לדעתי זה מושך אך מפחיד

בוביט

New member
פלג^ר...

שוב את אומרת שזה תועבה.... למה תועבה?? ומה זאת אומרת בעיני החברה?? את יודעת מה... תמשיכי ללכת לפי החברה כל החיים? את חושבת שזה מושך... את פה... את לסבית?! אני חושבת שיש פה משהו... ואולי פלג^ר יש לך בעיה לקבל את עצמך? מה החברה תגיד עליך? אם את חושבת שזה מושך ואת אוהבת את זה באמת אכפת לךמה יחשבו? או מה החברה אומרת? כל החיים תלכי לפי החברה ולפי מה שאומרים ומה שחושבים? אין לך דעה משלך? ומה כל כך מפחיד? אולי הפחד ... שגילת שאת בעצם נמשכת לבנות? תקני אותי אם אני טועה... לילה טוב

פלג^ר

New member
חמודתי יש לי מחוייבות לבני הקטן 4

אני לא יכולה לחשוב רק על עצמי.בוביט יש לך אינטואיציה מפותחת.ביי

מנוולת

New member
בתשובה לשאלתך

``לזיין`` זאת אולי לא המילה המתאימה אישה יודעת לענג אישה, זה כן. המילה ``זיון`` נגזרה משורש המילה ``זין``, שהוא כידוע- האיבר הזכרי. אנחנו לא מזיינות ולא מזדיינות אנחנו מענגות ומתענגות, וזה אפילו טוב יותר מ``זיון`` עם גבר!!! אני בטוחה שאם ניסית להיות עם אישה, את כבר לבד יודעת את התשובה לשאלתך יום טוב!

למעלה