h-e-l-p

ניצנץ

New member
h-e-l-p

אז ככה ... זה אני קודם שכתבתי ליותם... את המילוי אתה יכול לקנות בכל חנות בדים פשוט תלבש עלייך את הגרביונים ברגליים וביידים ואז תמלא אותם במילוי... ועכשיו לבעיה שלי !!! יש פה מלא רעיונות יפים אבל לא נדלקתי על שום דבר! אם יש לכם רעיון באמת מקורי ומגניב ל2-3 בנות אני ישמח !!! ושנה שעברה התחפשנו לפו הדוב חזרזיר וטיגר ! אבל סקסי וצמוד כזה . יצא ממש יפה אז אולי מישהו יכול לקחת את הרעיון הזה ......

tomigirl

New member
תתחפשו ל...

הכושיות השמנות של ריקי לייק..... זה לא על כך קשה... שני ידידים שלי מתחפשים לזה..... שמה כריות בבטן פאה כזו עם תסרוקת אין זה משו בסט.....

ניצנץ

New member
:)

חחחח תודה ! אבל אנחנו רוצות משהו יפה ולא להיות רולות כאלה !!!!
יש לכם עוד רעיונות???

ניצנץ

New member
... ->

הציעו לנו את זה ... והאחיות פוק וצביקה פוק כבר מתחפשים כמה בנים בשכבה שלנו... יש לי עוד רעיון אם יש קבוצה גדולה שרוצה להתחפש אז אפשר לכל החבר'ה מהקוסם מארץ עוץ... איש הפח ,הדחליל, דורותי, טוטו, האריה ... זה יוצא ממש ממש יפה !!!!!! ותנו לי עוד רעיונות פליייייייייז

Taste of a Kiss

New member
בנות הפאוורפאף זה באמת רעיון טוב

אם אתן שלוש בנות או יותר, אתן יכולות להתחפש גם ל:
הומלסיות/קבצניות
מתות/פצועות
ג'וזי והפוסיקאטס
המלאכיות של צ'רלי
דסטניז צ'ילד
המורדים [?]
דרדסיות
ספייס גירלז אם אתן שתיים, אתן יכולות להתחפש לכל דבר, רק בזוג. כמו: שני פרפרים, שתי שפנפנות, שתי היפיות, שתי זקנות, שתי גותיות וכו'. אתן יכולות להשתמש גם ברעיונות כאלה:
שטן ומלאך
פיה לבנה ופיה שחורה
האחיות פיק
טאטו (מישהו עוד זוכר אותן?
) מקווה שעזרתי -

יותם13

New member
הקטע הוא,

קשה מאוד להתחפש לקוסם מארץ עוץ.......זה רק אצל תופרת נראה לי

ניצנץ

New member
תודה אבל עדיין לא :(

תודה אבל אני מחפשת משהו ממש מקורי . כל שנה אני מתחפשת למשהו מקורי ויפה ....... אם יש לכם רעיונות מדליקים פליז תרשמו... ויותם זה ממש לא קשה לכעשות לבד את הקוסם מארץ עוץ... הדחליל ממש פשוט איש הפח עושים מקרטונים צבועים באפור... טוטו זה סתם כלב וגם האריה ... ורק דורותי צריכה שמלה כמו שלה... זה רעיון ממש ממש יפה לדעתי

ל י מ ו ן

New member
אמ.......המון המון רעיונות..

יש לי רעיון... אם אתם יכולות לסנג'ר עוד כמה בנות זה יהיה יותר טוף אבל גם 3 יכול לצאת נחמד.. נכון יש את כל התוכניות האלה שגדלנו עליהם?נו החמודות! אז אפשר שכל אחת תתחפש למשו אחר..... נגיד אחת לפלפלת. אחת לבולי(איזה חמוווווד
) ואחת לצב נינג'ה... הבנתם תרעיון??יופי אז הנה עוד כמ דוגמאות...
מומין
מומינאבא
מומינאמא
מאי הקטנה
סנופקין!!!
סניפ
בנני ובנון(אתה חושב מה שאני חושב???אני חושב כך!!!
)
קישקשתא(קצת ישן אבל גם חמוד)
ברני.....חי חי חי...(אי הי.ברני אוהב אותך.אי הי)
בימבה..::S
קיפי בן קיפוד..(המלך!!)
מוישה אופניק השולט
עוד דמויות מרחוב סומסום
מוש השור
דובוני אכפת לי כלשהם
כריס ולון.....חי חי.....
פרפר נחמד.....דודו זר......פינגי.עוזה שבי.....נולי..בץ...כל החמודים.:) טוף בטח עוד מעט יזכרו לי כל אלה ששכחתי אז אני יוסיף..אבל בנתיים זה אחלה תחפושות לא??:: :S

ניצנץ

New member
איזה מוצ'ק !!!

איזה חמודה זה ממש מגניב ... חשבנו על החבר'ה מפרפר נחמד אבל קשה לעשות את זה , ואנחנו יודעים איך הם נראים רק עד הבטן כי אז יש להם שולחן !!! וקודם עלה לי רעיון להתחפש לטיוטי סילבסטר וטאז ... מה אתם אומרים????????? רצינו גם לזרבובים.... נו אלה עם הדברים הארוכים האלה בראש... אבל לא ידענו איך להכין את זה .... ושוב המון המון !!!

ל י מ ו ן

New member
חח.......טודא!

בקשר לפרפר נחמד.. זה לא כזה קשה... קודם כל פינגי הוא בובה אז את יכולה להתחפש לסתם פינגווין(או לחרדי
) בץ-שריון.פנים ירוקות.ידיים ורגליים ירוקות, את יכולה לשים גרביים ירוקות וכפפות ירוקות..אממ...ולעשות קול משועממם אך חמוד. עוזה-אמ.....שימי על עצמך איזה בד שאת לא צריכה ותדביקי עליו נוצות חומות לבנות וצהובות..זה לא קשה יש בכל חנות לעבודות יצירה בארץ. אמ......מה עוד??מקור כזה כמו שלה שאת יכולה לגזור מבד סול...לעשות קול מעצבן..וזהו... שבי-טוף שבי הוא חתיך שבי צריך כבוד.
אממ..שבי...את לוקחת כמה גרבים חורפיות יציבות כאלה.....וגוזרת את התחתית של כל אחד חוצ מ1 שאותה את משאירה עם התחתית. אחרי זה את תופרת את הגרביים אחת לשנייה.. ואז את לוקחת חומר כזה שהוא כמו צמר גפן אבל בא בכמויות.לא זוכרת איך קוראים לזה.וממלאה.ואז תופרת בסופ.....מגלגלת את זה לצורת שבלול.את יכולה גם במקום כל העבודה הקשה,לקחת גרביונים ובגלל שהם שקופים לצבוע אותם בפסים כחולים ולבנים. שמה מחושים משקפיים-קול צרוד וסקסי-ושבי החתייייייך!!! ונולי-שוב..בד שאת לא צריכה לקחת פול נוצות צהובות יפיפיות ולהדביק..מקור קטן.קול ציפציפ-נולי!! עכשיו עם הקטע שלא יודעים מה יש מתחת את יכולה לעשות מזה משו ממש גדול...יענו פיתאום ללבוש בגדים רגילים..או לשים לעצמכם שולחן:)S) או ללכת ערומים
. ואז כאילו זה הבדיחה שבאמת אפ אחד לא יודע מה יש להם מתחת... אה ודרך אגב,כדי שתיהיה לכם תחפושת מושלמת ומצחיקה,אתם חייבים להוסיף איזה דודו זר או עוזי חיטמן עם גיטרה ליד-אין זה פשוט שוס אי אפשר בלי!!!

ניצנץ

New member
איזה מותק תודה !

אבל רצינו לעשות את זה בסגנון נשי כזה סקסי..... מה אתם אומרים על להתחפש טוויטי סילבסטר וטאז או הסבתא ????????

ניצנץ

New member
עזרה בלהכין שריון../images/Emo42.gif

ניראה לי שנלך על הפרפר נחמד ואני יעצב לנו כבר תלבושות מגניבות... אני רק לא יודעת איך להכין את השיריון של בץ
אז אם יש לכם רעיונות אני ישמח אם תכתבו ...

ל י מ ו ן

New member
ואי!מה???את לוקחת את הרעיון שלי??

חחחח...איזה כיף לי!!!
אמממממ..שריון...... יש כמה אפשרויות.. 1.לקחת תחפושת של צב נינג'ה מאחים קטנים,חברים,לוידת,מכל מה שיש בנמצא... ואז לצבוע,או ל ואותו לצבוע... 2.קרטון.לגזור בצורת עיגול.ואז לשים כתפיות,וזה שריון שטוח!!:)S-זה לפחות מיוחד.....:/) 3.אם את ממש רוצה להשקיע אז אני יודעת שיש אפשרות של לעשות את זה מעיסת נייר אבל אני לוידת בדיוק איך. יאלה מקווה שעזרתי.. ביי חג שמח!!

ניצנץ

New member
תודה !

חי חי ! אני יעצב לנו תלבושות מגניבות היום הראו באקסיט מי שראה שהתחפשו אליהם בספיישל נוסטלגיה ולא הספקתי להקליט :( תודה רבה רבה !!!

למעלה