H-e-L-p-!

MiToOsH

New member
H-e-L-p-!

אני צריכה להכין כתבה לעיתון אורט ארצי... על ספורט של בנות. העורכת אמרה לי לעשות סקר ובינתיים אף אחד לא מוכן לענות לי (אנשים רעים!) אז פליז תעזרו לי - ספורט - לבנים בלבד ? כשאני יגמור לעשות מאסף תשובות אני יגיד לכם ת`תשובות,אוקיי ? אם אתם רוצים לפרט תכתבו לי באיי סי קיו - 86397781 או באתר שלי בתגובות- www.bono.co.il/108662

חיפושיט

New member
בנות וספורט

בנות וספורט

אוקי... אז לפני שאני עונה יש לדעת דבר אחד... פמיניסטית אני לא ובנות מעצבנות אותי <למרות שאני משתייכת לחבורת המפגרות בעצמי> ואני מכבדת רק מקסימום שלושים אחוז מהבנות שאני מכירה ואני מכירה המון שמייצגות את האוכלוסייה... אבל ... זה הדבר הכי עצוב שיש... אני זוכרת בשיעורי ספורט בנות משחקות כדורסל <זוזי את מפריעה לי לקלוע, אוי שברתי ציפורן, אמא! כדור!!> זה מחזה עצוב באמת... וכנ``ל לגבי כדור עף כדורגל וכו`... אבל... בנות יכולות להיות טובות בענפי ספורט.. טובות מאד אך בספק יותר טובות מהבנים בגלל שני סיבות: 1. בנים נולדו עם 45 אחוז רקמת שריר להבדיל מהבנות עם 35 אחוז בכלל וזה אומר שגופם של בנים שרירי יותר ומותאם לספורט 2. מגיל קטן בנות יודעות שהם משחקות בבית והבנים בחוץ כדורגל כדורסל וכו`... וזאת הסיבה שבגללה הרבה בנות פשוט גרועות בספורט.. אבל בנות שטובות בספורט ישר כוח <וכל הבולשיט האחוותי הזה> חוצמיזה... אני גם אוהבת איזה משחק כדורסל <לשחק לא לצפות ולהשתעמם>

MiToOsH

New member
חחחחחח תודה תודה...

אני משחקת כדורגל... ואני באמת מבינה על מה את מדברת בקטע של ``זוזי את מפריעה לי לקלוע*שיט נשברה לי הציפורן*אמא`לה כדור*``... אבל אצלנו רק הפרחות המתרוממות והמתלהבות עושות את זה אז אני מתגברת.. חוץ מזה שלא יודעת למה זה אבל מגיל צעיר אני שנאתי לשחק בברביות ועד היום יש לי סיוטים מזה, אבל עד כיתה ז` פחדתי מכדורים כמו אני לא יודעת מה... עכשיו הכדור הפך להיות חבר טוב דווקא.... ואני מכירה מלא בנות שיכולות לסבסב בנים על קצה הציפורן (שנשברה....) אז בקיצור - את מסכימה עם העובדה או לא ? aMiT

למעלה