H E L P !

mikka123

New member
הנה הפזמון

כי איתך באז ובמים עד קצה השמיים אנחנו זה שניים איתך צומחות לי כנפיים וכל הרחוק קרוב אפשר לאהוב בלי לחשוב עד הסוף - הסוף הטוב אם את רוצה את כל המילים אני אכתוב לך אותן ביום ראשון כשאחזור לעבודה. זה נמצא בבית ואין לי מחשב בבית, רק בעבודה. אני יוצאת לחופש כדי ללמוד לבחינה הענקית, ואהיה כאן שוב ביום ראשון. אז אם עד אז אף אחד לא יעזור לך, אני אכתוב את זה אז.

תודה רבה...וכן, אני מעדיפה את השיר

ו....בהצלחה!!!

1טופיפי

New member
הנה המילים...../images/Emo79.gif

אוקיי זה המילים של השיר- לא הייתי ילד פלא לא קיבלתי מאה השגים כאלה רק היו בחלום אז חלמתי לילה לילה איך אני נוסע עף לי שם למעלה ועושה לך שלום כן, את עושה בי קסם את ללב נכנסת וכלום כבר לא מפחיד יש לי שוב כוח ועתיד איתך באש ובמים עד קצה השמיים אנחנו זה שניים איתך צומחות לי כנפיים וכל הרחוק קרוב אפשר לאהוב בלי לחשוב עד הסוף סוף הטוב אם תגידי יאללה,בוא כבר אז מיד אופיע מת לקפוץ לגובה ולנחות לצידך אם יירד בלי הרף גשם גם אותו נפתיע עוד נרכב לקשת כשידי בידך כן, את עושה בי קסם את ללב נכנסת וכלום כבר לא מפחיד יש לי שוב כוח ועתיד... אנחנו נפיל את החומות, אנחנו נפתור כאן חלומות עד שיבוא הסוף הטוב! ואז שוב פזמון- איתך באש ובמים... אלה המילים של השיר המהמם ושל הביצוע המדהים, תהני!

תודה תודה תודה תודה תודה תודה

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

actress

New member
בקשות מהסוג הזה להבא ימחקו../images/Emo26.gif

מכיוון שאלו זכויות יוצרים ובלי קשר אל תפרסמו בבקשה שירים או קי כי מבחינה חוקית זה אסור וזה לא חוק שאני המצאתי פשוט תחשבו על זה ככה כמו למשל שסופי הוציאה דיסק אז חלק פה רצו לפרסם מילים אז אסרתי על כך כי יש פיראטים שמסתובבים וזה לא הוגן כלפי אותם אנשים שמשקיעים, אז בקשה קטנה וזה להבא לא לבקש אם יבקשו ההודעה תמחק תודה.

למעלה