H-E-L-P

H-E-L-P

היי אני חדשה ויש לי כמה שאלות דחופות 1. איך אפשר לשנות צבע גפוף במשחק (נגיד לירוק?) כאילו אני רוצה לעשות חייזר מזוייף כי אין לי כוח לחכות עד שהחייזרים שיש לי יגדלו.. 2. איך מורידים לדברים לסימס (תספורות..תוספות.. רהיטים..) נכנסתי לאתרים שונים והורדתי אבל אין לי את זה במשחק 3. כל מי שיש לו קודים מעניינים (חוץ מכסף) אז כתבו לי אותם פו =) תודה רבה מראש 3>>

Blue S k y

New member
כמה תשובות

1 את פשוט יכולה להוריד סקינים באיזה צבע שאת רוצה יש פה סקינים 'מוזרים' שאת יכולה להוריד http://www.thesimsresource.com/downloads/sims2/body/skintones/fantasy/ אבל כדיי להוריד משהו מהאתר הזה - את צריכה להרשם. 2 כל מה שאת מורידה נמצא בתוך קובץ ZIP או RAR , את צריכה להוציא משם את הקובץ שהוא בדר"כ בסימות של package ולהעתיק אותו ל ; מסמכים שלי > EA games> דה סימס 2> ולתיקיה Downloads אם אין לך תיקיה כזאת תיצרי אחת ותקראי לה בדיוק כמו שכתבתי לך 3 תגידי איזה קודים, כי יש מלא, אבל יש בסימיל אם את רוצה .

אממ

1. נכון הפרח הזה שנמצא ליד הצבעים של השער כשרוצים לבנות סים, אז אי אפשר ללחוץ עליו ורק במשחק עצמו כשאומרים לשים להחליף תיסרוקת אז אפשר לבחור בפרח ויש שם תספורות עם גוונים וכאלה.. ואותו פרח יש גם באפשרות של בחירת צבע גוף כשבונים ת'סים.. זה אומר שצריך להיות במשחק עצמו איזה פקודה או משהו שאפשר יהיה להחליף ת'צבע גוף.. יכל להיות?? 3. אממ.. לא חשוב לי איזה קודים.. קודים מעניינים שעושים דברים "מוזרים" או משו או סתם קודים מעניינים.. כאילו לא משנה לי איזה..

Blue S k y

New member
נו אז נתתי לך אתר

להוריד ממנו סקינים - שזה בעצם הצבע והצורה של הגוף את צריכה להרשם לאתר הזה ולהוריד ממנו סקינים שאת רוצה, להתקין אותם כמו שהסברתי לך בהודעה הקודמת ואז הם יופיעו לך בפרח הזה שאת מדברת עליו .

למעלה