H E L P.. i need some body.....

מורדלו

New member
H E L P.. i need some body.....

יאיר שלום אני באוברדרפט ממאיר, אני מחפשת אהבה ולא מוצאת את בן הזוג האולטימטיבי בשבילי, ( כל הטובים -כבר נשואים ), היום קיבלתי עבודה (אני עצמאית),ומסתבר שלא אוכל לבצע אותה מסיבות של "היגיינה מקצועית" ואני נאלצת להחזיר אותה , אני חשה כאילו כל הכוכבים נגדי . תאריך לידתי 09/09/1950 בשעות הבוקר המוקדמות בין 0300-0500 מה תגיד על כך ?

זה לא הכוכבים - זו הביקורת

ביקורת פנימית חזקה מאוד מלווה בסלקטיביות אישית שלא מצליחה למצוא את ה´מתאים´ שאף פעם לא מספיק אינטליגנטי\פיקח\חוש הומור, ולא מפסיקה גם לבחון את עצמה, ולהעניש כשלא עומדים בפרפקציוניזם הפנימי הזה - אם דרך אוברדראפט, ואם דרך הסביבה שלא תמיד מפרגנת. בקיצור - זה לא הכוכבים, זו חלק מהעוצמה שלך - והיא אכן שם - שמופנית הרבה מאוד כלפי.. עצמך, כמה לא מפתיע. וחוץ מזה, גם פלוטו עושה זוית לא קלה למיקום הזה של השמש, אבל זה נראה אפעס שולי, משום מה.. קצת יותר פירגון, מורדלו (אמת שעם שם כזה - מורדלו - גם אני לא הייתי שש להטיל עליך פרוייקטים כאלה ואחרים.. )

מורדלו

New member
H E L P ...ההמשך

היי יאיר תודה עבור תשובתך ,נכון שאני פרפקציוניסטית , נכון שאני סלקטיבית...אבלשום דבר ממה שכתבת לא "מתלבש" לי.... אני דווקא כן מפרגנת לאחרים ויש לי מחזרים לא מעט,אלא שרובם הגדול נשואים ... בקשר לעבודה..אף אחד לא כפה עלי להחזיר אותה ,אלא אני שעשיתי שיקולים ארוכי טווח האם עבודה קטנה אחת נוכחית עדיפה על פני עבודה אחרת גדולה הרבה יותר בעתיד. אגב : השם מורדלו הוא שמו של צייר קריקטורות איטלקי מאד מפורסם(ומאד מוצלח) . האם יאיר תוכל להתיחס לתאריך הלידה שלי ולנסות לאבחן מתי ירווח לי (סוף סוף)באותם תחומים שנגעתי בהם? תודה מראש M

מורדלו חביבתי

את הצייר אני מכיר, והוא אכן נפלא.. לענייננו - דיברתי רק עליך עם עצמך, ולא לגבי אחרים. לגבי מערכות היחסים - לא אמרתי שאין מחזרים - אבל זה שהם נשואים, אומר למי באופן לא מודע את בכל זאת משדרת.. ולגבי התחומים עליהם דיברנו - אם דברים לא משתנים מבפנים, למה שישתנו מבחוץ ? המצב הכוכבי מזמין אמנם פעילות פלוטונית בעוד כמה חדשים, אבל אם לא תחליטי באמת לשנות מבפנים, זה רק יהיה יותר חסר מנוחה, ולא יביא איתו גם שנוי תוכן. הצורך בשליטה כאן הוא האישו, כמו גם הפרפקציוניזם - אי אפשר להשאר כמו שאתה, וגם לתהות למה הכל לא משתנה.. הכוכבים רק מאירים בצורה משמעותית יותר את מה שיש ומקצינים אותו - הם אינם משנים דברים. רק אנחנו..

למעלה