H-) טירונות H-)

אריאנה

New member
H-) טירונות H-)

חברי הפורום היקרים (?) מי שאינו : מפיק , במאי , שחקן מקצועי , או לפחות תסריטאי או מבקר טלויזיה מקצועי , רצוי לו שיסתום את הפה , כי אין לכם מושג על מה אתם מדברים , טירונות היא אחת הסדרות היותר טובות בטלויזיה , המשחק מעולה ונוגע ללב , התוכן מדהים ומרגש ועובדה שאחוזי הרייטינג שלה גבוהים והיא לא נפלה אחרי עונה אחת , סטייל התכניות של מירב מיכאלי. מי שלא מבין בטלויזיה טובה , עדיף לו שיישב בשקט ואתם כנראה פשוט לא מבינים , אז קחו כמה שיעורים / קורסים בתקשורת וזפזפו לי . . . בברכת קשה באימונים , קל בקרב ! איתי לגבעתי !!!! אריאנה

אריאנה

New member
2 סתומים !

אתם 2 סתומים שאסור להם לראות טלויזיה (אולי חוץ מערוץ הילדים או ויוה )

מילי!

New member
?

?

אני לא רוצה להתערב, ואין לי שום דבר נגד טירונות אבל מה רע בויוה

wowman

New member
זה פורום טלויזיה או פורום אריאנה נגד קקי וטיויגאי ו...

כל השאר.. חוץ מזה, אם ארינה חושבת ככה - זכותה המלאה לאהוב את הסדרה. אבל לא יפה לקרוא לאנשים שלא אוהבים את הסדרה טיפשים. אני אישית, אוהב את הסדרה, אבל יש לי חברים שלא אוהבים אותה. תאימנו לי, הם לא טיפשים. זהו זה :)

Kai.Kai

New member
הסגול שבדם ליכלך..

אריאנה... אני לבטח אראה לעיני חברי לפורום אידיוט על זה שאני בכלל מגיב לך... אבל... אחותי, לא צריך להיות מפיק/במאי/שחקן וכו`... כדי לראות שהסדרה הזו כבר מזמן לא עוסקת בטירונות!! חוץ מזה, את כל מה שהיה לי להגיד על הסדרה כבר אמרתי (והיה הרבה מה להגיד)! מה את אומרת על: ``קל באימונים, קשה בקרב``??? אחריך לגבעתי אולי.. אבל את הסדרה טירונות, לפי דעתי לא אני וגם לא את נצליח לראות אחרי העונה הנוכחית..

למעלה