GYM Form Plus ומוצרים דומים

shay2001

New member
GYM Form Plus ומוצרים דומים

שלום רפי, בוודאי אני ועוד גולשים אחרים נתקלנו במוצר (בערות הקניות או בשאר קטלוגים כגון הקטלוג שמגיע יחד עם Visa) שאמור לחטב את הגוף בעזרת פולסים חשמליים (ג"ג: גירוי חשמלי). אכשיו השאלה היא: האם זה באמת עובד?! להלן רשימת המוצרים: Gym Form Plus, AB Tronic, Elctric GYM, ABpulser וכו...

ginat

New member
אתה בוודאי לא חושב שאנו בודקים

כל תכשיר או מוצר רפואי שיוצא לשוק. אולם בכל זאת לפי מיטב ידיעתי (האישית לחלוטין מבלי לנקוט עמדה לגבי כל אחד מן המוצרים המצויינים לעיל) ניתן לשרוף קלוריות באמצעות פולסים חשמליים, אך
וכאן יש לשים לב: יש לשלב את הטיפול הזה ביחד עם תזונה נכונה שבדרך כלל מורכבת על ידי דיאטנ/ית. ללא תזונה נכונה, גם אם תתחברו לחשמל 24 שעות ביום, לא תוכלו לשרוף כמות מספקת של שומנים. בהצלחה

dundybar

New member
האשליה הגדולה של החיטוב

מכשירי ה"אל-תעשה-כלום-ואנחנו-נחטב-אותך" פועלים באופן כזה שהם מחזקים את השריר, אמנם, אך אינם שורפים קלוריות. על מנת לשרוף קלוריות ולהשיל שומנים יש לעשות עבודה אירובית - ואין דרך אחרת. עוד על האשליה אפשר לקרוא כאן.

R-E-L

New member
זה עובד

אני משתמש במוצר הזה שמחטב את הגוף ע"י פולסים חשמליים. אבל אני משתמש במוצר הזה שהוא מתחבר לחשמל, ויש לי 4 יציאות ל4זוגות אלקטרודות. רק הסוג הזה עובד החגורה הזאת מערוץ הקניות היא לא עושה כלום, בקושי מרגישים את הפולסים (אולי בגלל שהיא עובדת על בטריה של שעון) אם אתה כבר קונה - תקנה כזה שמתחבר לחשמל ויש אלקטרודות עגולות שמחוברות עם כבל אל המכשיר, ולא ערכה ניידת כמו החגורה. תראה, אם זה לא היה עובד לא היו מפרסמים אותה - וגם לא היו עושים כל מיני וורייציות של הערכה - למשל חברה אחרת הוציאה מכשיר שעובד על פולסים חשמליים כדי לעבוד על שרירי הפנים... אם זה לא היה עובד - לא היו מוכרים כעקרון כבר 12 שנה משתמשים בזה למטרות רפואיות - שאנשים ללא בעלי יכולת לעשות ספורט, חייבים לעשות ספורט כדי שהשרירים לא יתנוונו - מחברים אותם למכשיר הזה.

למעלה