Gwen Stefani - The Sweet Escape

DesertRose7

New member
שמתי לב../images/Emo3.gif

הפתעת אותי

dor307

New member
מפתיע לטובה

שמעתי אתמול עוד כמה שירים ולא התלהבתי ועכשיו אני שומע שוב ודווקא יש כמה אחלה שירים. הורדת מהקישור שאני הבאתי לך? כי אצלי זה לא ירד טוב ממנו והורדתי שוב ממקום אחר

DesertRose7

New member
גם אני לא ממש התלהבתי

WIND IT UP עושה לי כאב ראש עם הצרחות האלה באמצע
אהבתי ארת הרעיון של צלילי המוזיקה והכל, אבל היא הייתה צריכה להסתפק עם התחלה של זה ודי, זה מציק מדי! אהבתי דווקא הרבה יותר את THE SWEET ESCAPE ו-EARLY WINTER אבלכל שיר שאיכשהו מתחיל טוב יש בו משהו שהורס לי את השיר. קיצר, אני מעדיפה לשמוע עכשיו את לינדה
ולי זה דווקא עבד

dor307

New member
כן אה

הביעה הכי גדולה של האלבום היא שהוא דלף אחרי שגילינו את לינדה

ofirshai

New member
יש אפשרות שתשלח לי אותו?

שמעתי את the sweet escape (השיר), והוא לא משהו. אני מקווה שיש לה באלבום החדש שירים שיזכירו יותר את what you waiting for ואת cool או danger zone מאשר את hollabeck girl.

dor307

New member
יש ויש

יש שם כמה שירים שהם יותר רגועים:ארילי ווניטר(איזה שיר קארדינז הוא(4 אין דה מורנינג וונדרפול לייף.

ofirshai

New member
תודה!!!!!!

האלבום עצמו לא משהו, חוץ מ Wind it up now that you got it שממש מזכיר את ring the alarm Don't Get it twisted שיר בסדר. המנגינה שלו מוכרת לי. האמת שדי התאכזבתי.בטח עוד כמה שמיעות ועני אוהב אותו יותר. מקווה שאחרי האלבום הזה תחזור לנו דאוט.

dor307

New member
לא אהבת את יאמי?

הוא אחיו התאום של .WIU אני בהחלט חושב שצריך קצת להתרגל לאלבום החדש.

ofirshai

New member
באמת צריך זמן להתרגל אליו

ציפיתי לאלבום עם שירים לנטייה לכיוון של WYWF או cool ואפילו danger zone, אבל פה הרוב המוחץ נוטה לכיוון של hollaback girl, שזה סבבה,אבל לא עם זה 12 שירים... יש את orange country girl שממש מזכיר את לוקשריס, ואת U Strated It, שהיא אמרה פעם שהוא נשמע כמו שיר מוקדם של נו דאוט, אבל לא מצאתי שם לא נו דאוט ולא נעליים. נראה לי שאני יקנה את harajuku lovers live במקום את the sweet escape. מקווה שתחזור אחרי האלבום הזה לנו דאוט!!!!!!!

למעלה