חלילה...
לא התכוונתי לרמוז שבלר, להקה שאני די אוהב, דומה לאואזיס שאני מתעב. אבל שתי הלהקות - לטוב ולרע - הושפעו מאוד ממוזיקה בריטית משנות ה 60, מלהקות כמו הביטלס והקינקס, וגם מלהקות מאוחרות יותר כמו XTC (אוקיי, במקרה של אואזיס רק הביטלס. יותר נכון, רק הביטלס בחודש ספטמבר 1967). כלומר, בסופו של דבר יש דמיון, ואני לא חושב שהקריטריונים האלה נכונים לגבי רדיוהד של עד ok computer - עכ"פ לא לגבי כל או אפילו רוב השירים שלהם. יתכן שכן לגבי חלקם (high and dry למשל). בכל מקרה אני לא חושב שתמיד ניתן לקטלג סגנונית להקות ביחד עם להקות שקדמו להן או שהן בנות תקופתן. כל הלהקות מושפעות ממה שקדם להן, אבל יש כאלה שהולכות יותר על חיקוי ויש כאלה שהולכות יותר על סינתזה ויצירת משהו חדש, ואז הן בעצם יוצרות ז'אנר חדש בעצמן. כך היה מאז ומתמיד. כך היה עם מוטאון, ספקטור (אוקיי, הם לא היו להקות, אבל אותו רעיון), הביטלס (כמה פעמים), הביץ' בויז (כנ"ל), the who, הדורז, הולווט אנדרגראונד, הלהקה שהתחילה את הפרוג (מי שהיא לא תהיה....קרדיט מפוקפק, למרות שאני די אוהב את קרימזון ואת ג'נטל ג'יינט ועוד כמה דברים) הניו יורק דולז, הסקס פיסטולז, אולי אפילו נירוונה....יש עוד הרבה.... ועד להקות כמו הפליימינג ליפס וכן, גם רדיוהד. לכן אני לא חושב שזה הוגן לקטלג אותם כבריט פופ. אבל האמת שאיך מקטלגים להקה זה באמת לא משנה כל כך. כמו ש XTC הגדולים שרו לפני הרבה שנים - This is Pop.