guitarmute

Zidan de Toledo

New member
לא מאמין בזה..

יכול להיות שכדי , וזה בטח יכול לחזק את שרירי יד ימין, אבל יש מספיק תרגילים לדבר האמיתי, וגיטרה בניגוד לפסנתר, אפשר לקחת ממקום למקום..יש מלאי תרגילים די גדול שקיים בכדי לתרגל פיקאדו, אלזפואה, טרמולו, רסגואדו, ואחרים..בהצלחה!

../images/Emo3.gifדרך אגב

אני בדעה שלא רק אימון בידיים משפר את הנגינה אלא אימון גופני באופן כולל. בלי קשר להאם המכשיר הזה עושה את העבודה או לא, דופק סדיר ומאוזן גם בעת התרגשות בהופעה, רמות מאוזנות של סוכר בגוף, נשימה נכונה ועוד מסייעים מאוד בכל פעילות ולדעתי זה כולל גם נגינה מה גם שפעילות גופנית משחררת אנדורפינים המשפיעים גם על הנפש, החשיבה, הריכוז וכו'. עכשיו קחו את פאקו דה לוסיה שכפי הנראה לא מתעמל דגול ומעשן כמו קטר ותזרקו את התאוריה שלי לעזאזל...

tanyav

New member
שטות גמורה

בכדי להתחזק ביד ימין ,מנסיוני עלייך להשקיע שעות בנגינה על הדבר האמיתי ,ולא על חתיכת עץ עם מיתרים של מנדולינה, עזוב לא שווה את ההשקעה בינתיים שאתה מחפש תשב ותעשה תרגילים. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!

danielva

New member
אין לי ספק

אין לי ספק שאתם צודקים שאין כמו הדבר האמיתי, להתאמן על גיטרה זה הכי אפקטיבי, אך מה לעשות כשאין את התנאים לקחת גיטרה של ממש? למשל אני מבלה המון שעות על הכביש שאפשר לנצל לחיזוק יד ימין, אני חושב ש-guitarmute זה הדבר הכי קרוב לגיטרה בתנאים כאלה, ומבחינתי שעות על הכביש זה בחוסר מעש זה בזבוז זמן בעיקר למי שמנגן, וה- guitarmute הוא אחלה אמצעי לניצול זמן אבוד כזה, ומבחינתי זה אחלה טיפ לנצל את הזמן הזה בחיזוק יד ימין שהוא כל כך חיוני לנגני פלמנקו. אגב שמעתי שנגנים בספרד מתאמנים כל הזמן על כל דבר אפשרי כדי לחזק את יד ימין. אני כניראה כן יזמין אותו ואכתוב לכם רשמים. תודה בכל מקרה.

Urimel

New member
השטות היא השטות

במסורת התרבותית הנחרצת שלנו פה תקבל הרבה איפורמציה שיפוטית בזמן שהשאלה שאתה שואל היא שאלה באמת טובה. אז ככה: כשאתה מאמן את טכניקת יד ימין שלך (בהנחה שאתה ימני) אתה לא מאמן את השרירים (זו לא הרמת משקולות) אלא את ההתנהלות המוטורית של פרק היד, הזרוע והאצבעות; אתה מתכנת את יד ימין שלך להתנהג בצורה מאוד לא טבעית וזה לוקח המון זמן ודורש השקעה. לעבוד, כאשר אי-אפשר אחרת עם ה-MUTE זה בהחלט נהדר. עם זאת, היכולת שלך לבקר ולנטר את האיכות שיד ימין שלך מפיקה מתאפשרת רק ע"י להקשיב להפקת הצליל המופק - ולכן הקשבה היא חלק בלתי נפרד מהסיפור.

danielva

New member
מסכים עם כל

מילה שלך urimel , בטח הבנת שה-mute הוא רק תוספת לאימון עם הגיטרה ולניצול חלל של זמן לא מנוצל, ןלכן אני רואה בו תוספת מבורכת... אני מקוה שאוכל להמליץ עליו בעתיד.

Zidan de Toledo

New member
em gustos

no hay nada escrtio ייתכן מאד וזה יתאים לתנאים שלך, שיהיה בהצלחה בכל אופן, נשמח לשמוע על ההתפתחויות..

ziko

New member
לי זה עזר...

ברור שאין כמו הדבר האמיתי (גיטרה ביד) אבל אם יש סיטואציות שאין אפשרות להביא גיטרה ה-guitar mute בהחלט מוסיף. מנסיון.

../images/Emo45.gif

כשאני נכנס לשירותים אני לוקח איתי לא רק עיתון.

ziko

New member
../images/Emo13.gif לא התכוונתי לזה אבל אם...

... זה עוזר לך אז אחלה!

למעלה