GUIDANCE עכשיו בחניות!!! מעכשיו אפשר למצוא את הדיסק שלנו בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר ת"א!!! תודה.
G GUIDANCE New member 25/9/02 #1 GUIDANCE עכשיו בחניות!!! מעכשיו אפשר למצוא את הדיסק שלנו בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר ת"א!!! תודה.
C Cruvi7 New member 27/9/02 #6 החומר שלכם עדיין באמברוזיה? ויש לך מושג אם יש את זה בטאוור רקורדס(מה שלא ממש יעזור לי, הסניף המפגר בפ"ת...)?
החומר שלכם עדיין באמברוזיה? ויש לך מושג אם יש את זה בטאוור רקורדס(מה שלא ממש יעזור לי, הסניף המפגר בפ"ת...)?
G GUIDANCE New member 27/9/02 #7 החומר שלנו עדיין שם... אבל באיכות מדגמית לצערי... ולא, יש את זה רק בדיסק סנטר בדזינגוף סנטר... או אם אתה עושה קעקוע בפסיכו
החומר שלנו עדיין שם... אבל באיכות מדגמית לצערי... ולא, יש את זה רק בדיסק סנטר בדזינגוף סנטר... או אם אתה עושה קעקוע בפסיכו
J Jam Head New member 27/9/02 #8 השאלה הייתה מופנת אליי? בכל זאת אני יענה , שמעתי אותכם מופעים בהופעת חימום לאורפנד לנד לפני כמה זמן. ובכלל אני מעודד גראנג´ ישראלי
השאלה הייתה מופנת אליי? בכל זאת אני יענה , שמעתי אותכם מופעים בהופעת חימום לאורפנד לנד לפני כמה זמן. ובכלל אני מעודד גראנג´ ישראלי
ק קבבסטר New member 29/9/02 #9 HOWDY אופיר? קוראים לי יואב שמעתי עליכם מנק´ הג´ק הייתי בהופעות היה טוב והכל יופי שיהיה לכם בהצלחה!