GUIDANCE עכשיו בחנויות! ! ! מעכשיו אפשר למצוא את הדיסק שלנו בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר ת"א!!! תודה.
G GUIDANCE New member 25/9/02 #1 GUIDANCE עכשיו בחנויות! ! ! מעכשיו אפשר למצוא את הדיסק שלנו בדיסק סנטר בדיזינגוף סנטר ת"א!!! תודה.
T theriddler New member 25/9/02 #2 no way!!!....מזל טוב הא כן... וגם ... בלה בלה בלה DT (ולאויסטרהד..........מצטער..הייתי חייב)
R RevitallicA New member 25/9/02 #3 מממ...אם זה הדיסק החדש... (נווו...אנ´לא מבינה בזה!) אז ראיתי אותו באילת...היה רק עותק אחד! קמצנים!!!
G gntk New member 27/9/02 #6 חחחחחחחח אופיר עד לפה הגעת......... בוגד............ אני מדווח להיידפארק על זה
G gntk New member 27/9/02 #7 אודי?????? WTF אתה עושה פה??? טוב אני מעריך שזה בגלל דרים ת´יאטר שיהיה!!!!!!!!!! www.guidanceband.com
אודי?????? WTF אתה עושה פה??? טוב אני מעריך שזה בגלל דרים ת´יאטר שיהיה!!!!!!!!!! www.guidanceband.com
P PorTnoY New member 27/9/02 #15 כן בגלל דרים אבל מי אתה ?!? סליחה על השאלה אבל איך אתה מכיר אותי ?!?!
T theriddler New member 27/9/02 #14 אממ....אמממ...אממ......לא שמעתי את כולו.... את bones ו עוד כמה...... אבל את מה שהיה באמברוזיה...(היו הרבה לא?) שמעתי... ואהבתי... ד"א...יש הופעה מתי שהוא בקרוב?....הוא ממש נגנב ממכם ! (החבר...לא הדיסק.....(?))
אממ....אמממ...אממ......לא שמעתי את כולו.... את bones ו עוד כמה...... אבל את מה שהיה באמברוזיה...(היו הרבה לא?) שמעתי... ואהבתי... ד"א...יש הופעה מתי שהוא בקרוב?....הוא ממש נגנב ממכם ! (החבר...לא הדיסק.....(?))
P PorTnoY New member 27/9/02 #16 יש להם חרא מתופף... סתם... עוד לא שמעתי את הדיסק אבל אני מכיר את כל השירים והם כולם אחלה ושווה לשמוע !!!
יש להם חרא מתופף... סתם... עוד לא שמעתי את הדיסק אבל אני מכיר את כל השירים והם כולם אחלה ושווה לשמוע !!!
G GUIDANCE New member 27/9/02 #17 אנחנו בעיצומו של משא ומתן... פחחחח... קיצר בקרוב תהיה ידיעה על ההופעה.