GUIDANCE מתעוררת...

chinchila

New member
GUIDANCE מתעוררת... ../images/Emo13.gif

GUIDANCE מוציאה בקרוב את האלבום שלה. נעים להכיר, אנחנו להקת ששרה באנגלית, מגיעים מקנדה ומנגנים חומר לא מוגדר, משהו שנע בין TOOL ל...לא ברור כל כך... נראה לי פרל ג´אם קצת... בכל אופן יש לנו אתר ובו יש שירים להורדה, אנחנו בימים אלה מסיימים את המיקסים להקלטות האחרונות שלנו שהשלימו את הדיסק ואנחנו נחגוג את היציאה אצל ג`קי שרגא ב102FM ביום שבת הקרוב ב24:00 עוד, נחזור לבמות במופע קאמבק בסגנון צביקה פיק (NOT) שיערך בתאטרון תמונע ב8.2 ב22:00 ועוד אנחנו נופיע עם אורפנד לנד באנפלגד יחודי ב18.8 בבארבי הישן... אוקצור אתם מוזמנים לבדוק אותנו באתרנו או באמברוזיה תחת הלינקים הבאים ואפילו להכנס לפורום שלנו ששוכן אנשים נחמדים בלבד! :)

chinchila

New member
וכמובן שאין שמח ממני שנפתח פורום...

כזה סוף סוף!!! מזל טוב ובהצלחה... ישר למעודפים!

tofy

New member
אם כבר ג´קי.....

קר רציתי לציין שנקודת הג´ק תוכנית מעולה! ועוד שבועיים היהודים יתארכו שם -זזתי להוריד שירים שלכם

Papito

New member
כן גם אני מעריץ וותיק של גיידנס

עוד בימים שרק התחלת לפרסם אותם בפורום מתופפים (אני לא כותב שם אבל קורא המון) הורדתי את כל מה שהיה ניתן להוריד מהאתר שלכם ואהבתי את כל החומר במיוחד אהבתי את WALLS , LABEL , ELEVATION אני מאוד מעריך אתכם

Papito

New member
אה..והשיר החדש שלכם

PHASE III שיר ענק שמאוד הזכיר לי את פרל ג´אם

chinchila

New member
תודה תודה...

יש עכשיו באתר עוד שיר חדש להורדה, קוראים אותו U...

tofy

New member
לא הצלחתי להכנס לאתר!

אבל שמעתי אותכם שילשום ברדיו-פאק אתם טובים!

chinchila

New member
תודה תודה תודה!!!

שבת הבאה ספיישל של שעה + בתוכנית שלו... עם חשיפת עוד שירים חדשים ו... צחוקים (בתקווה)

DrunkGoat

New member
אוקיי...

שמעתי U. אהבתי. לסולן שלכם יש בדיוק את הקול של הסולן של My dying bride.

badphish

New member
אתם אחלה והכל...

אבל לקרוא לעצמך פרוגרסיב גראנג´ זה לא קצת מתיימר?

chinchila

New member
א. אני לא קורא לעצמי ככה...

אני קורא לעצמי אופיר... (לפעמים סוזי אבל... טוב לא משנה) ב. זאת דרך אחת להסתכל על זה (מה גם שלא אנחנו באנו עם הסגנון הזה אלה ככה מי ששמע החליט שהוא רוצה להגדיר ומאחר ואנחנו לא הצלחנו לסווג את עצמנו, אימצנו את זה. אני יותר חושב שאנחנו דומים לסאונד גארדן מאשר לפרל ג´אם לדוגמא (כאילו ממש לא אותו סוג מוזיקה אבל מבחינת כתיבה) יש הצעות אחרות? נקבל בשימחה!

badphish

New member
אממ האמת...

כדי לקרוא לעצמך פרוגרסיב צריך להיות מתקדם... (רמז דק) וכדי להעיד על להיות דומים לסאונדגארדן... צריך להיות ממש טובים... זה יצא נורא שלילי.. חא בכוונה אבל יש דברים שמעצבנים אותי...

chinchila

New member
ובכן אישי ה...עצבני...

יש לנו כמה אלמנטים מתקדמים וחוץ מזה... אפשר לעזוב ת´הגדרות כבר?! טוב לך תשמע, לא טוב? היה נעים...

למעלה