GUI ב-JAVA?

• פותח הנושא edyc
  • פורסם בתאריך

edyc

New member
GUI ב-JAVA?

שלום, אני צריך לכתוב GUI בג'אווה, מדובר ב15-20 מסכים ... ואין סיכוי שאני אשב ואכתוב אותם בלי GUI builder. ניסיתי להשתמש ב++MS Visual J ליצירת ה-GUI, אבל מסתבר שהתוצאות שלו לא תואמות ג'אווה (הוא משתמש במחלקות של מייקרוסופט כמו com.ms.wfc.app שלא קיימות בג'אווה. יש איזשהו פתרון שיאפשר שימוש בקוד שיוצר ע"י הויזואל ++J בג'אווה? אם לא, יש איזה "בונה" GUI פשוט לשימוש שיתן תוצאות יפות? ניסיתי להשתמש ב JBuilder של בורלנד, אבל לא הצלחתי להבין את ההגיון שבשימוש בכלי העריכה שלו ... תודה, אדי.

DadleFish

New member
תתרכז ב-JBuilder

תוכנה אחת שאני ממליץ עליה מאוד היא IntelliJ IDEA - אחלה סביבה לפיתוח JAVA, כולל GUI. מה שבטוח, תפסיק כמה שיותר מהר להשתמש ב-++VJ.

edyc

New member
עוד שאלה ...

הורדתי את הIntelliJ IDEA, נראה נחמד. אבל לא הבנתי איך אני יכול לקבל את הקוד המתאר את ה-GUI, הלכתי לפי ההוראות וקיבלתי קובץ java, אבל מופיעה שם רק המחלקה והכפתורים/שדות טקסט שעשיתי להם binding (רק ההגדרה שלהם בלי קוד המתאר את מבנה ה-GUI). איך אני יכול לקבל את הקוד המתאר את ה-GUI? תודה.

i c e b e r g

New member
תשובה

ב- intelliJ לא ניתן לקבל את הקוד, הוא יוצר קוד שלו וקבצים הנקראים forms. אם אתה רוצה לייצר קוד java אני ממליץ לעבוד עם JBuilder. בעקרון אתה אמור ליצור קובץ של רכיב gui ואת העיצוב שלו לבצע בעורך המבוסס על beans. בנוסף אתה יכול ליצור beans משלך ולהוסיף אותם.

roterl

New member
ה eclipse הוא מצויין

והעורך גרפי שלו עובד מצויין אני בניתי כמה אפליקציות ללא בעיה.

למעלה