Guess Who's Back

hadarinke

New member
Guess Who's Back ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני ! D: היה ממש כיף באילת, היינו בנייטמר, באייספייס, במסיבות גאות, בים, בבריכה ובכל דבר אחר, אבל לכל אושר יש סוף וצריך עכשיו לפרוק את המזוודה, לסדר קצת את החדר ולעשות את הדבר השנוא עלי מכל- לנקות את התריסים בחדר
[לצורך העניין- יש לי שישה חלונות בחדר
] בכל מקרה, היום זה ערב פסח! אז שכל אחד יענה לי על כמה שאלות [שמתי
שאתם אוהבים שאלונים יותר מכתיבה חופשית]: מה אתם לובשים היום? אתם מאלה שמאחרים? בסוף כולם מאחרים? גם אצלכם יש שולחן של פינת אוכל שמחובר לשולחן פינת אוכל אחר שמחובר לשולחן של כתר מהגינה, וכיסאות של פינת אוכל ועוד כיסאות של כתר מהגינה, ואז איזה שרפרף כזה של ילדים שתמיד יש איזה דוד שחושב שהוא מצחיק ומתיישב עליו ואז הוא נתקע לו על התחת[
]? עשיתם סדר בחדר? עזרתם לאמא לנקות? אתם לובשים שמלה, אסטר? עומר, אין לך התלבטות מה ללבוש? ובכלל, איך יש לך מקום בארון? אביב, למה אתה חושב שאתה מגניב? נועם, האם היום תאכלי קניידלעך? יסמין, את באמת תיהי פה ב1.4 או שאת מותחת אותי? חג שמח וכופשר לכולם

חג שמח אנשים

מה אתם לובשים היום? בגדים אתם מאלה שמאחרים? זה פה בבית בסוף כולם מאחרים? לא גם אצלכם יש שולחן של פינת אוכל שמחובר לשולחן פינת אוכל אחר שמחובר לשולחן של כתר מהגינה, וכיסאות של פינת אוכל ועוד כיסאות של כתר מהגינה, ואז איזה שרפרף כזה של ילדים שתמיד יש איזה דוד שחושב שהוא מצחיק ומתיישב עליו ואז הוא נתקע לו על התחת[]? חד גדיא עשיתם סדר בחדר? אהא עזרתם לאמא לנקות? יותר מידי אתם לובשים שמלה, אסטר? דההההה!!!!!!!1111

How I Disappear

New member
../images/Emo155.gif

מה אתם לובשים היום? ג'ינס וחולןצה מכופתרת מTNT אתם מאלה שמאחרים? כן חח בסוף כולם מאחרים? לא
גם אצלכם יש שולחן של פינת אוכל שמחובר לשולחן פינת אוכל אחר שמחובר לשולחן של כתר מהגינה, וכיסאות של פינת אוכל ועוד כיסאות של כתר מהגינה, ואז איזה שרפרף כזה של ילדים שתמיד יש איזה דוד שחושב שהוא מצחיק ומתיישב עליו ואז הוא נתקע לו על התחת[]? נכון לקחת את זה המהתכונית של עדי אשכנזי ?! רמאיתת !! עשיתם סדר בחדר? אההא
עזרתם לאמא לנקות? א ליטל ביט עומר, אין לך התלבטות מה ללבוש? הייתה אבל הגעתי להחלטה ובכלל, איך יש לך מקום בארון? תתפלאי אבל יש

עררררבבב טוב לללך! את מושללללממממת!../images/Emo60.gif

מה אתם לובשים היום? לבשתי ג'ינס אפור בגזרה ישרה, טישרט עם הדפס ברקע תכלת-ירקרק כזה, ומעל חולצה-ג'קט עם שרוולי שלושה רבעים (שרוולי ואלס
) - מכופתרת עם צווארון ומשבצות כאלה בסגול, ורוד, ירוק וואטבר. אה, ושרשרת מגניבה כזאת מכסף עם אבנים סגולות בשתי שכבות, וטבעות כסף-זהב למיניהן.
אתם מאלה שמאחרים? זה די בבית שלי... בסוף כולם מאחרים? תכלס? כן. גם אצלכם יש שולחן של פינת אוכל שמחובר לשולחן פינת אוכל אחר שמחובר לשולחן של כתר מהגינה, וכיסאות של פינת אוכל ועוד כיסאות של כתר מהגינה, ואז איזה שרפרף כזה של ילדים שתמיד יש איזה דוד שחושב שהוא מצחיק ומתיישב עליו ואז הוא נתקע לו על התחת[]? לא, הדר, מסתבר שלא. -_- (מה? XDD) עשיתם סדר בחדר? אמא עשתה בזמן שהייתי בג'אז אביב XDD עזרתם לאמא לנקות? לעעע לי לא באמת אכפת אם יהיה מסודר או לא. אני עדיין מחכה לפינה שלי.
חג שמייח!

SharpDarts

New member
כי אין לי שום דבר יותר טוב לעשות.

מה אתם לובשים היום? לבשתי ג'ינס, חולצה ורודה-עם ציור-משהו חמוד כזה מזארה, קרדיגן מעל ואמ אולסטר ושאר אקססוריז. אתם מאלה שמאחרים? חחח האמת היא שבאמת איחרנו. בסוף כולם מאחרים? אתמול דווקא רק אנחנו איחרנו, אבל כן. תמיד יש את המאחרים. גם אצלכם יש שולחן של פינת אוכל שמחובר לשולחן פינת אוכל אחר שמחובר לשולחן של כתר מהגינה, וכיסאות של פינת אוכל ועוד כיסאות של כתר מהגינה, ואז איזה שרפרף כזה של ילדים שתמיד יש איזה דוד שחושב שהוא מצחיק ומתיישב עליו ואז הוא נתקע לו על התחת[]?היה אצלנו ממ... שולחן וחצי. עשיתם סדר בחדר? בקטנה ממש כזה. עזרתם לאמא לנקות? חחחחחחחחח דה! ממש. נועם, האם היום תאכלי קניידלעך? אני מחבבת קניידלעך. אבל המרק שהיה שם היה זוועתי. אח, זה הזמן להתאבל על מות סבתי? רק אומר שזה היה הליל סדר הכי שכונה שיש. קראנו באגדה בערך חמש דקות, וגם זה היה בעיקר שירים. והיו בירות על השולחן. ועוגה לא כשרה.

למעלה