Guess Who's Back ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
אני ! D: היה ממש כיף באילת, היינו בנייטמר, באייספייס, במסיבות גאות, בים, בבריכה ובכל דבר אחר, אבל לכל אושר יש סוף וצריך עכשיו לפרוק את המזוודה, לסדר קצת את החדר ולעשות את הדבר השנוא עלי מכל- לנקות את התריסים בחדר
[לצורך העניין- יש לי שישה חלונות בחדר
] בכל מקרה, היום זה ערב פסח! אז שכל אחד יענה לי על כמה שאלות [שמתי
שאתם אוהבים שאלונים יותר מכתיבה חופשית]: מה אתם לובשים היום? אתם מאלה שמאחרים? בסוף כולם מאחרים? גם אצלכם יש שולחן של פינת אוכל שמחובר לשולחן פינת אוכל אחר שמחובר לשולחן של כתר מהגינה, וכיסאות של פינת אוכל ועוד כיסאות של כתר מהגינה, ואז איזה שרפרף כזה של ילדים שתמיד יש איזה דוד שחושב שהוא מצחיק ומתיישב עליו ואז הוא נתקע לו על התחת[
]? עשיתם סדר בחדר? עזרתם לאמא לנקות? אתם לובשים שמלה, אסטר? עומר, אין לך התלבטות מה ללבוש? ובכלל, איך יש לך מקום בארון? אביב, למה אתה חושב שאתה מגניב? נועם, האם היום תאכלי קניידלעך? יסמין, את באמת תיהי פה ב1.4 או שאת מותחת אותי? חג שמח וכופשר לכולם
אני ! D: היה ממש כיף באילת, היינו בנייטמר, באייספייס, במסיבות גאות, בים, בבריכה ובכל דבר אחר, אבל לכל אושר יש סוף וצריך עכשיו לפרוק את המזוודה, לסדר קצת את החדר ולעשות את הדבר השנוא עלי מכל- לנקות את התריסים בחדר