Guess who's back?

hadarinke

New member
Guess who's back? ../images/Emo11.gif

אני!
לאחר שבועיים שלמים ללא מחשב.
נו, אז איך התעודות? מה עשיתם אחרי הבגרות בהסטוריה? הייתם בים כבר? אתם מתכוונים להגיע ללילה הלבן בתל אביב? הייתם במופע של מיומנה? עשיתם משהו מעניין לאחרונה? עשיתם את אביב לאחרונה?

PerfectSP

New member
חיחי סופסופ חופש לעשות כלום! ../images/Emo190.gif

נו, אז איך התעודות? מצויין לאללה D: מה עשיתם אחרי הבגרות בהסטוריה? היה משהו כיתתי אכלנו פיצה חח הייתם בים כבר? כן! אתם מתכוונים להגיע ללילה הלבן בתל אביב? ברור!!!!!!!!!! הייתם במופע של מיומנה? חחח לא עשיתם משהו מעניין לאחרונה? ישנתי D: חחח לא עשיתם את אביב לאחרונה? בקרוב..בקרוב.. זה עדייןזמן ההפוגה וההתאוששות..

SharpDarts

New member
אהמ אהמ.

נו, אז איך התעודות?סבבה דווקא, לא שזה ממש חשוב. מה עשיתם אחרי הבגרות בהסטוריה?מממ, הלכתי להירשם למחצית שלישית? הייתם בים כבר? איכס, לא. אתם מתכוונים להגיע ללילה הלבן בתל אביב?לא הייתם במופע של מיומנה?ממממ לא?*מרימהגבה* עשיתם משהו מעניין לאחרונה? תגדירי מעניין? עשיתם את אביב לאחרונה? הוא סירב, לצערי.

How I Disappear

New member
חופששש ../images/Emo199.gif

נו, אז איך התעודות? סבבה מה עשיתם אחרי הבגרות בהסטוריה? הלכתי למקס ברנר וטחנתי שם קשות
הייתם בים כבר? לא אתם מתכוונים להגיע ללילה הלבן בתל אביב? איזה לילה לבן ? מתי ?
הייתם במופע של מיומנה? לא עשיתם משהו מעניין לאחרונה? עבדתי, יצאתי, שיעור נהיגה
עשיתם את אביב לאחרונה? שלשום

pRimaVeriTaVIV

New member
ווהו

נו, אז איך התעודות? חח קיבלתי אותה רק היום, סבבה אני מניח.. מה עשיתם אחרי הבגרות בהסטוריה? כלום האמת הייתם בים כבר?
אתם מתכוונים להגיע ללילה הלבן בתל אביב? מי יודע... הייתם במופע של מיומנה? טרם עשיתם משהו מעניין לאחרונה? מממ לא נראה לי עשיתם את אביב לאחרונה? ברגעים אלו ממש

למעלה