Guess who...

Guess who...

הרבה זמן לא כתבתי הודעה רצינית כאן, נראה לי שהזמן הגיע. חזרתי עכשיו מהמסיבה במימד החמישי, ונהניתי מכמה וכמה סיבות. הראשונה היא שתיקנתי טעות עצבנית מהעבר שלי כאן ויישרתי את ההדורים עם מישהי שאם להגיד את האמת, סתם נכנסתי לעניינים שלה. Shit happens, כמו שאומרים, אבל לפחות ניקיתי את זה. הסיבה השניה היא שהגיעו לשם כמה חברים טובים שלי מתקופת התיכון, כמו שתמיד הכרתי אותם הם השתלבו יפה עם ההמון שלנו, ועשו שמח מהסוג שרק הם מכירים. הסיבה השלישית די פשוטה - Finally, YHS has come back~! אחרי תקופה עצבנית של שמירות וסיורים שאפילו לא היה לי בהן זמן לישון, שלא נדבר על לענות לטלפון, ושניים מהקרובים אליי כאן התקשרו די הרבה, אז יש לי מושג. עכשיו ההקצאה שלי הורידה הילוך ואני אצא קצת יותר הביתה בחודשיים הקרובים, ויהיה לי קצת יותר זמן לעצמי. עכשיו, לגבי התמונות שצילמתי - בהמשך היום אני שולח אותן ללידור, אני מבקש לא להתעלק עליו ולא עלי עם "איפה התמונות שלי?!~!!@$#%@!!!!!1" כל שתי דקות. סבלנות זה דבר חשוב. שיהיה לכולם בוקר טוב ושבת שלום. YHS

גם אני לשם שינוי אכתוב משהו רציני ../images/Emo13.gif

אני רוצה לומר שאחרי תקופה די ארוכה שבקושי שאני נמצא בכלל על המחשב סיפרו לי שיש מיפגש ב-29 אמרתי בטח יש אנשים חדשים ששוים לבוא לראות אותם אז כן מאוד נהנתי לראות אנשים שעוד לא ראיתי ואני רוצה לומר בזאת שיש בנות שראיתי שמשדרות ופשוט נגעלתי מהכיעור אבל הופתעתי שבמציאות הן נראות בדיוק להיפך ושכנעתי אותן לזרוק את המצלמה לפח - מקווה שיקשיבו לי ואני רציני ויותר מכל נהנתי מהאנשים שאני בקשר איתם ביום יום ושלא ראיתי אותם הרבה זמן והכי הרבה אהבתי לשמוע מיסמין ואופק שאני מככב בריקודים עם כל האנשים בחתונה שלהם ועשיתי להם שמח כמו שצריך זה גרם לי להרגיש טוב והעלה לי חיוך על הפנים- עכשיו לרביד: רביד תקשיב לי טוב טוב אם אתה לא רוצה שאני אפתח לך חוזה חיסול- אז תמשיך לעשות במימד החמישי אחלה מקום פשוט פיגוז של מקום מוזיקה אחלה רק חבל שה-DJ לא יודע להעביר בין שיר לשיר כמו שצריך באותו קצב שלח אותו אליי לכמה שיעורים ואם אתה רוצה לדעת איזה רמה של DJ אני תסדר לי לעשות שם איזה סט קטן מקווה שתיידעו אותי לגבי המיפגש הבא- אבוא בשמחה ואתה וכולם מוזמנים להפקתי בחוות רונית בפורים- עדין תאריך לא סגור וDJים כנראה או עופר ניסים או יהל עם DJ סולי או יובל לויים רזידנט ה-VOICE בהרצליה שבת שלום לכולם אמיר

למעלה