guess who´s back

miss america

New member
guess who´s back

shiran!!!!!!!!!!!!!!! כן כן חזרתי מאילת היה סבבה, אנ לא אתחיל ל]פרט כי זה מלא אבל הייתי בטיילת, בשיט, בכמה הרצאות מסכנות, הטיול של 6 ק"מ בהרים הרים הרים ואבנים והיה די סבבה אבל אני שמחה לחזורררררררררררררררררררר

brians angel

New member
ברוכה השבה שירנוש!! ../images/Emo6.gif

התגעגתי!!

i got u aj

New member
שירנו´ש...

ברוכה השבה!!! תגידי,היית ב"אגם הנסתר"? חחחחחחח זה אגם כזה שתקוע בשום מקום...וסביבו יש מלא הרים...ועושים שם הרבה מסיבות...אומר לך משהו? אם לא אז לא משנה...

mya 6

New member
סיכום: למה לא הייתי כול השבוע פה..

מנצלת שרשור.... ובכן, הכול מתחיל לפני שבוע בדיוק, ביום שישי. הייתי חולה. בשעה 4 חברה שלי מתקשרת אליי באמוק:"מעין מעיין!! למה לא באת היום לבית ספר?!?!.. בכול מקרה על תכנסי לנט כי בגלל כט בנובמבר הערבים מפיצים וירוסים בכול הנט כול הסוף שבוע!!!!!"... טוב..אמרתי וסגרתי את הטלפון. יום א´: השעה 5 לפנות בוקר (כן, מה שאת שומעים..), אני קמה לי שמחה ומאושרת.. אני הולכת לכנס הארצי (של נוער לנוער.. בחרו אותי להיות ציר...חי חי). יום ב´: אני עדיין בכנס. יום ג´: עצרת של נוער לנוער. יום ד´- הייתי בארוחה של חברים של ההורים שלי שהבת שלהם גם נסעה איתי.. (אבל זה לא משנה..) יום ה: (יום סגידה לעודד מלמד)והלכתי ליום הולדת של חברה שלי... היום:... סוף סוף מנוחה!!!

flying chicken

New member
תיקון טעות...

קוראים לזה "אגם הנעלם" מקום מדהים... פעם החלטנו אני וחברים שלי ללכת לעשות שם טיול ביום שבת בבוקר... היה מזה מצחיק קפצנו למים עם כל הסגדים והנעלים (היה חורף באותה תקופה) היה שווה... חבל שלא יצא לך לבקר...

למעלה