GTA3

GoD4EvEr

New member
GTA3../images/Emo35.gif

יש לי PLAYSTATION2 וברשותי המשחק GTA3 אני הגעתי כבר לחלק האחרון של העיר וניסיתי לטוס בשדה תעופה עם המטוס(DODO) אבל רק למספר שניות מועט האם יש אפשרות לטוס במטוס לזמן ממושך מעיר לעיר לדוגמא ?. ואם כן אז איך בדיוק ?

Deadpool

New member
לא..

אין שום אפשרות , חוץ ממספר שניות בודדות בלבד

GoD4EvEr

New member
GTA3 שאלה נוספת ?

ראיתי בתמונות שונות באינטרנט וברקע על המפה שבאה עם המשחק המקורי מכוניות משטרה בצבע כחול, האם יש כאלה באמת ואיפה ? איפה נמצא הטנק במשחק ואיך אפשר להשיג אותו ?

Deadpool

New member
OK

לגבי המכונית משטרה , אין לי מושג כנראה שכדי לקבל אותה תצטרך להשלים את כל משימות המשטרה , לגבי הטנק ישנן 2 אופציות " 1-להתחיל להרוג כמה שיותר , אזרחים , שוטרים, ואנשי FBI וכשכוחות הצבא יחפשו אחרייך , תהיה לך אפשרות לחטוף טנק בדומה לחטיפת רכב , או שתוכל להשיג אחד במקום של פיל (הבנדאם שמוכר את האמל"ח) במשימה שתצטרך להגן עליו מהקולומביאנים..

Onslaught

New member
3 דברים

1. אם אתה רוצה בדרך של להשיג 6 משטרות ואז לנסות לחטוף טנק מהצבא...כדאי שתתחיל להתאמן בלברוח ממיליון טנקים ואנשי צבא עם M-16... 2. במשימה עם פיל שאתה צריך לחכות לקולומביאנים אתה לא יכול לקחת את הטנק(תאמינו לי ניסיתי 100000000 פעמים) 3. אתה משיג את הטנק כשאתה גומר את כל ה73(אני לא בטוח שזה 73) משימות שזה לא כולל את המשימות של המשטרה אמבולנס טלפון ומכבי אש

Onslaught

New member
שכחתי להוסיף

שאתה יכול לעשות את זה בדרך הפשוטה in the good old fashioned way :) תעשה קודים!!!

Baronio

New member
אתה טועה

אפשר להטיס אותו לשמים כמה שרוצים אני אישית הצלחתי להטיס אותו 24 שניות השיטה היא לעמוד על מסלול הטיסה מצד אחד ולהיות ישר וללחוץ על כפתור ה-X אם נשארת ישר והמשכת ללחוץ על ה-X אתה טטוס לפחות 22 שניות....

omrisa

New member
לא ידעתי שאפשר לטוס בכלל?

דרך אגב אני במשימה לפוצץ מטוס יש למישהו מושג כמה אני מסוף המשחק? כבר נשבר לי מהמשחק הזה.

למעלה