GT idrive 5 3.0 2006 vs. GT idrive 4 3.0 2007

yanben

New member
GT idrive 5 3.0 2006 vs. GT idrive 4 3.0 2007

שלום, אני מחפש אופניי XC יד שנייה ואני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל , המחיר של שניהם זהה. אני אשמח לשמוע חוות דעת והמלצות תודה רבה !!

Oded Raanan

New member
יש הבדל גדול ביניהם

באופן עקרוני, ה-4 הם אופני ארבעה אינץ'; ה-5 אופני חמישה אינץ', כלומר אגרסיביים יותר. מהיכרותי הקרובה עם ה-5 דגם 3.0 (מכיר מישהו שהיה לו כאלה), הם אופניים כבדים שלא ייטיב לשמש אותך ברכיבות XC. את ה-4 אני לא מכיר ממש. חוצמזה, כדי שנדע מה להמליץ לך כאן, כדאי שתעלה קצת פרטים על המפרט הטכני של כל אחד מהדגמים. זה בהחלט ישפיע על חוות הדעת שתקבל כאן.

matmas

New member
תחפש I-Drive 5 משנת 2007 ומעלה

השלדה של I-Drive 4 הרבה יותר "פריכה" כולל הלינק של המנגנון ה-IDRIVE. ב-I-Drive 5 2007 השלדה מחוזקת הרבה יותר. היא אמנם לא שלדת XC אבל יודעת לעשות הכל כולל טיולי XC ארוכים

matmas

New member
תסתכל בתמונות של שני הזוגות

תראה את ההבדלים בין החיזוקים שיש בשלדות. הרבה רוכבים שנתקלו בי על ה-I-Drive 5 שנת 2007 שאלו אותי אם לא היו לי בעיות עם האופניים וכולם סיפרו על החברים שלהם שסבלו מבעיות. את כולם יכולתי לאפיין בדגמים מהשנים הקודמות ל-2007 אני מעביד את האופניים קשה כבר שנה וטפו טפו לא רואה שום בעיות

yanben

New member
מפרטים

I drive 4 3.0 2007 : בולם קדמי 100מ"מ TORA, בולם אחורי Fox Float, מעבירים DEORE, מעצורי דיסק הידראוליים Shimano . I drive 5 3.0 2006: ,בולם קדמי MANITOU SPLICE 100-130 בולם אחורי 5 אינץ Fox Float R, בלמים הידראוליים HAYSE SOLE , הילוכים שימנו דאור LX קדמי , XT אחורי. תודה רבה!

למעלה