GSR

FeLL67

New member
GSR

יאללה, שיפכו את ליבכם ושתפו את כולנו בסצינות האירוטיות שעוברות לכם בראש [או שזאת רק אני
] טוב חח נו, מתי לדעתכם זה קרה? מי התחיל עם מי?
מה היה המאורע שדירבן אותו לעשות את זה ? איפה זה קרה? מישהו התחרט/השתפן? איפה זה קרה? והכי חשוב.. איך מתי ובאיזו צורה זה ייוודא לצוות ? ^^

ממממ

סקר (?) מקורי מאד... אבל בכל מה שקשור לGSR אני בור, ואת רוב הסצינות המשמעותיות מעונות 1-4 אני ממש לא זוכר, אז לא אוכל לענות על זה רק על השאלה האחרונה אולי... הם יחפשו את זה לקראת סוף עונה 7, לפחות גריסום יחשוף.

cherryblossom

New member
מזה GSR?!

מכניסים לפורטם הזה כל אחד?! (סת...ם) GSR זה כמובן הרומן של שרה וגריסום (גריסום שרה רומנס/ריליישנשיפ). אין לי זמן לענות עכשיו, אבל אני מבטיחה שמחר.

FeLL67

New member
חחח אז מי ?

ניק וגרג?
כשאני חושבת על זה -,- בהחלט.. מעניין

Marg H

New member
כולם פה GSR, אני היחידה גרילווס....

אני חושבת....

FeLL67

New member
נראלי שזה בגלל

שלפני שהתחלתי לצפות בסדרה באופן מסודר קראתי פול פאנפיקים לגביהם וזה פשוט כ'כ דורש.. כי זה לא שיש ביניהם קשר של "כן-ולא" היא רוצה אותו, והם טורחים להראות לנו את זה פעם אחר פעם וטוב, עם גבר כמו גריסום? עם כל המיסתוריות שלו, איך אפשר שלא לחכות שיתחיל להזיז את העניינים עם מישהי?

אף פעם לא דמיינתי לעצמי שראיתי

לראשונה אותם,שהם יהיו ביחד
חחח חשבתי תמיד הוא וקת'רין

FeLL67

New member
חחחחח דרור איפה את חיה?

למען האמת תמיד רציתי לשאול אותך איפה את גרה :|

DeepThoughts

New member
כל השירשור הזה צריך להימחק

כי זה ספוילר רצחני למי שלא סיים את עונה 6 עדיין ומבחינתי GSR הסיבה העיקרית לראות את הסדרה כנסו ל GRISSOMSARAROMANCE.COM זה בית המקדש שם.

DeepThoughts

New member
אני אוסיף עוד דבר

כל יום שישי אי קמה מאוד מוקדם בד לצפות GSR בהם מהאתרGRISSOMSARAROMANCE

FeLL67

New member
וגם אני P:

בכל מקרה מה ששאלתי לא בהכרח קשור לעונה ה7 ואני בספק אם לפי מהלך העניינים הנוכחי הם ייראו לנו איך זה הלך ביניהם אלא יציינו לנו את זה בתור עובדה לא חשוב><

CapitanSparrow

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

GSR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ירדן, להרגע
] מתי לדעתכם זה קרה? מממממ. בNesting Dolls כהוא בא אליה הביתה
מי התחיל עם מי? גריסום עם שרה. [מנצל מצבים
] מה היה המאורע שדירבן אותו לעשות את זה ? היא בכתה וזה, הוא בא וחיבק אותה וזה התגלגל. איפה זה קרה? אצל שרה. מישהו התחרט/השתפן? שרה הייתה קצת שיכורה מהבירה, אז לא.
איפה זה קרה? כבר שאלת.
והכי חשוב.. איך מתי ובאיזו צורה זה ייוודא לצוות ? זה לא. זה סוד.

למעלה