GSR: What's Next

CapitanSparrow

New member
GSR: What's Next ../images/Emo88.gif../images/Emo58.gif

אז נגיד ששרה בחיים אחרי הכל, מה אתם חושבים שיקרה בינה לבין גריסום? הם ימשיכו להיות ביחד אחרי שכל הצוות יודע עליהם? אחרי שכמעט הרגו אותה כי הם יוצאים? שפכו, שפכו...מה דעתכם?

CapitanSparrow

New member
לדעתי:

אפילו שזה היה יכול להיות מדהים אם הם נשארים ביחד, אתם מכירים את שרה ובמיוחד את גריסום ולא נראה לי שזה יקרה. אני חושבת שהיא תחייה, אבל תעזוב את המעבדה וככה בעצם יוציאו את ג'ורג'ה מהסדרה.
אוף המתח הורג אותי אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה.

hitchhiker218

New member
פאקק גם אותייי!

האמת לי ניראה שאם הם יהיו יחד זה תמיד יהיה על אש קטן והפורקן יהיה רק בדלתיים סגורות

DeepThoughts

New member
אממ 10 שבועות?

מזל שיש לי מבחנים ולימודים שאני לא חושבת על GSR כבר המון זמן אבל התחלתי לחפש ספוילרים אין עדיין לפי דעתי: א-אם ג'ורג'ה נשארת, זה יהיה לתפקיד חלקי, למשל היא תעבור למשמרת הבוקר ככה היא וגריס ממשיכים את הזוגיות ב-ג'ורג'ה לא נשארת, שרה יוצאת לאוניברסיטה רחוקה ללמד או משהו בשני הסיפורים שלי דרך אגב, שרה חיה, כאילו אין מצב שלא.

הדמר

New member
אז למרות שלא ראיתי את הפרק המדובר

לא שמפריע לי להור... (השלימו לבד אסור לדבר על הנושאים הללו
). אבל ממילא אני לא אבין כלום אם האנגלית שלי או יותר אי האנגלית שלי. אז כמובן ששרה תחיה כי אחרת הסדרה תמות והם לא יקחו סיכון כזה ועכשיו זה מתחלק ל3: א- שרה וגריסום אכן ממשיכים להיות ביחד אבל שרה נאלצת לעזוב כי אסור שיהיו קשרים רומנטיים בין אנשי הצוות וגריסום חשוב יותר בתור ראש הצוות, יביאו במקומה איזו מישהי צעירה כדי שיהיה לגרג על מי לפנטז במקום רק על חוברות. ב- שרה וגריסום לא ממשיכים להיות ביחד ושרה עוזבת משברון לב את הצוות ועוברת לCSI בעיר אחרת אולי במיאמי
ג- הצוות נשאר כמו שהוא שרה נשארת והיא וגריסום חוזרים לזרמים תת קרקרעים.

Lee1392

New member
הללווווואי [מה שכתבת ב-ג']

זה הדבר הכי טוב שהם יכולים לעשות!! שלא יפרקו......זה יהרוס הכול! זה כמו להרוס ספר טוב..לא!! אסור להם לפרק את הצוות!!!
אסור שמשהו יעזוב...................... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף!! הם כ"כ הרסווו1!!!!111!1

xXx Shiraz xXx

New member
מישהו יכול להבהיר לי אפיה בדיוק אתם צופים

בפרקים המתקדמים האלה?!! מזההה

Marg H

New member
הורדה, אינטרנט, אבל אסור לדבר על זה כאן P=

בעיקרון זאת עונה 7, והיא שודרה בארה"ב.

xXx Shiraz xXx

New member
אה, ממילא כרטיס המסך שלי מעפן אז אני לא אוהבת

לראות במחשב סדרות/סרטים.