grow!

souhami

New member
משחק גדול!

אהבתי את כולם! את כדור לקח לי הכי הרבה זמן לפצח.

FuryUri

New member
לא הבנתי מה הולך.

בס"ד. הבנתי את הרעיון הכללי... לא הבנתי מה זה כל דבר... מה זו העצם? מה זה הצינור הזה? מה הקטע של הקפיצים? ואחרון- מה הקטע של הכדור
. אני יודע שחלק מהעניין זה להבין מה זה... אבל פשוט לא הבנתי ><

תבצע את המהלכים באים לפי הסדר

1) האנשים. 2) מים. 3) עצים. 4) דלי (החום). 5) אש. 6) צינור. 7) צלחת (הלבנה). 8)עצם. 9) קפיץ. 10) כדור. ואז תבין....

יש פתרון לחידות הGrow האחרות? ../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

אני שנים יושב על grow ver.3 ולא מצליח -_- מה עם RPG?

souhami

New member
ה-RPG קל

פתרתי אותו בניסיון הרביעי אם אני לא טועה

souhami

New member
פיתרון

בית עץ ארמון ים מגדל אבן תיבה מדרגות אני מקווה שלא התבלבלתי

סליחה בילבלתי קצת...

1) אנשים. 2) מים. 3) עצים. 4) דלי. 5) צינור. 6) אש. 7) צלחת. 8) עצם. 9) קפיצים. 10) כדור. ואז תבין...

souhami

New member
זה לא הפיתרון...

הכדור והצינור לא עד הסוף בכל מקרה הקוביה ומספר 3 הם הכי קשים כי יש להם 12 אפשרויות

wesnoth

New member
../images/Emo62.gif פתרונות לכל סדרת GROW

גרסה 1: עט חפירה, מזלף, מים (הנוזל הכחול), אבקה, יבשה, עצים, שפופרת. גרסה 2: חרוט, קוביה, נייר, גליל, חור, כדור. גרסה 3: קובייה, סולם/ ביצה, סולם/ביצה, כדור כתום, הרים, צינור מתכת, שבשבת, גלגל שיניים, סופה, צלחת, דיסקית, מסך (תקליטור). גרסת קובייה: איש, ים, צמחים, דלי, צינור, אש, קערה, עצם, קפיץ, כדור. גרסת מלחמה: בית, עץ, מבצר, ים, מגדל, אבנים, תיבה, מדרגות. פארק פוקו: סגול (חתול), כחול (פטריה), חום(חופר), ורוד (קובייה), כסא חאקי(מדוזה), משולש אדום(קרח), כדור אדום(אש). בנוסף שימו לב לכל הדברים שמתרחשים, ניתן להשיג נקודות בונוס. קישור לפארק פוקו- http://www.flashgames.it/poco.parco.html

למעלה