group policy ב windows 2003 server?

ה א ו ג ר

New member
group policy ב windows 2003 server?

איך עושים group policy ב windows 2003 server שהקליינטים הם windows xp pro? תודה לכל מתעניין

Motel

New member
השאלה לא ברורה

כיצד יוצרים Group Policy עבור לקוחות שהם XP Pro בלבד? אם השאלה כללית אז תוכל למצוא מידע כאן

ה א ו ג ר

New member
ננסה לשאול ככה

אני רוצה לבצע הגדרות של מחשב מקומי(WIN XP) מהשרת במקום לעבור ולהגדיר כל מחשב בניפרד, אני רוצה לעשות שההגדרות יהיו לפי USER זאת אומרת שאם אני יכנס בשם המשתמש "אלמוני" אז יהיו לו הגדרות שונות של המחשב מאשר השם משתמש "פלוני". בשרת NT4 הייתי יודע לעשות את זה, היתה תוכנה בשם "POLEDIT" הייתי יוצר קובץ עם הגדרות ושומר אותו בשם config.pol ושם אותו בתיקייה מסויימת ובקליינטים הייתי מגדיר לו שיקח את ההגדרות משם, וברשת החדשה שלנו עם WIN2003 SERVER אני לא יודע איך לעשות את זה (הקליינטים: WIN XP PRO)... מקווה שעכשיו השאלה ברורה... תודה

Bar 99

New member
אז בגדול מה שאתה צריך

זה לבנות OU's שיכלול את היוזרים לפי הpolicy שתרצה להחיל עליהם ולשייך GPO לאותם OU. אני הייתי מציע לך להתעמק קצת יותר בנושא ולקרוא קצת לפני שאתה מיישם את זה בארגון שלך. מצ"ב לינק שייתן לך כיוון ראשוני.

Motel

New member
כפי שנאמר

הכי פשוט לרכז את כל המשתמשים ב-OU ולהחיל עליהם Group Policy מסודר.

myofer

New member
הגדרות זה מילה מאוד רחבה

כאשר מדובר במחשבים. תן דוגמא. יש הגדרות שכדאי לשנות ע"י login script או ע"י פרופיל מרוחק ולא דווקא עם group policy.

ה א ו ג ר

New member
אני רוצה לחסום את התהליכים

שלוחצים על ALT+CTRL+DEL מגיעים למלנהל המשימות ומשם אפשר להגיע ל"תהליכים" (בWIN XP) אני רוצה לחסום את הגישה ללתהליכים ליוזרים מסויימים דרך השרת אני מעדיף דרך GROUP POLICY ולא סקריפטים אבל אם אי אפשר אז אין ברירה

myofer

New member
יש 2 אפשרויות

1 להכניס את taskmgr.exe לrestrected software דרך group policy 2 להוריד את ההרשאות על הקובץ taskmgr.exe אבל מה תעשה בכל פעם שאיזה process יתקע למשתמש

ה א ו ג ר

New member
אני לא רוצה שיסגרו תהליכים כי

יש תוכנה לשליטה על מחשבים שאפשר ליסגור אותה רק משם והילדים למדו את זה

ה א ו ג ר

New member
ו... לא הבנתי מהקישורים שהבאתם...

איך עושים את זה ניסיתי לחפש בקישורים שנתתם ולא מצאתי איך עורכים את ההגדרות ואיך מפעילים אותם על הקליינטים...

למעלה