Grimble’s By Popular Demand IV

HelterSkelter1

New member
רגע רגע

אז זה אומר שאני חייב לבחור מ-10 אלבומי הפסיכדליה שברשימה? אני לא יכול לחפש באמ"ג משהו סייקדלי נידח?! חבל...

CaerBannog

New member
זה היה קצת טיפשי, הריי מה הבעיה

לחפש דברים נידחים לחלוטין, לכל אחת מין הקטגוריות?

HelterSkelter1

New member
אתה צודק.אבל מה עם אלבום של הביטלס?

נצטרך לבחור מתוך 4 או 5 אפשרויות... אבל מי אני שאתלונן?

Miss CB

New member
הולך להיות מעניין...

איזה משחק מוחות הבאתם לנו. " clever man would put the poison into his own goblet, because he would know that only a great fool would reach for what he was given. I am not a great fool, so I can clearly not choose the wine in front of you. But you must have known I was not a great fool, you would have counted on it, so I can clearly not choose the wine in front of me! "

HelterSkelter1

New member
שאלה בקשר לשאלה 3

"3. להקה או יוצר בודד עם 3 אלבומים או יותר" חובה שכל אלבומי הלהקה או האמן יופיעו ברשימת אלבומים?

כן ברור שכן

אני לא חושב שיש מישהו ברשימה שיש לו פחות משלושה אלבומים, העניין לצמצם את זה מתוך מה שנבחר בלבד.

LadyG

New member
חובה שאותו אומן או להקה

הצליח להכניס 3 אלבומים או יותר ל- 100 הגדולים של הפורום.

קיר קמט

New member
גם ב4 זה צריך להיות ככה?

שלפחות שניים מההרכבים שבהם הוא היה הכניסו אלבומים ?

ThE RhythM

New member
כןןןן

זה לא עד כדי כך מסובך! זה שבוע של 100 האלבומים, משמע- הכל צריך להיות מ100 האלבומים!!

יפה אמרת

בפעם הבאה אתה חלק מההנהלה

yoavsc

New member
שאלה אחרונה כדי להיות בטוח

אם מישהו היה בשני הרכבים , ששניהם היו ברשימה, אבל לא היה שותף לשני האלבומים שלהם שהיו ברשימה(הצטרף מאוחר ללהקה ב' נגיד). זה בסדר?

רק אלבומים מהרשימה הם רלוונטיים

אז התשובה לשאלה שלך, אם הבנתי נכון היא לא, זה לא בסדר

הודעה בקשר לאופן הניקוד השבוע

השבוע אנחנו משחקים אןפופלאר, לפיכך החלטנו שהשבוע אנחנו לא נכפיל למי שיבחר תשובות זהות לשלנו, כך שלא יווצר מצב שמי שבחר כמונו יקבל יותר קולות ממי שבחר בתשובה הבאמת לא פופלרית.

למעלה