Grimble’s By Popular Demand IV

Grimble’s By Popular Demand IV

שבוע חגיגי עבר על הפורום, אבל מסורת זו מסורת, ואת המשחקים חיבים להמשיך. ספיישל הפרוג גרם לשני חברים ששלחו תשובות בשבוע שעבר, לא להשתתף השבוע אבל אנחנו מצפים לשובם בשבוע הבא, בסך הכל השתתפו השבוע 25 שחקנים ובמשחק כולו 31, כמות הנקודות האסטרונומית המחולקת בשבועות האחרונים (כנראה שהתרגול משפר את היכולת, או שאנחנו צרכים לחשוב על שאלות קשות יותר), מאפשר גם לחדשים להצטרף עם סיכוי סביר להתברג בצמרת. השבוע הצטרף למשחק רוביקון, שהפציץ את הלוח עם זריקות לשלוש שפגעו כולן וזינק במעלה הדרוג השבועי, עוד כמה שבועות כאלו והוא יאיים על המובלים, הלסי בלסי, האיש הכי רציני בעולם כשזה מגיע למשחקים ממשיך לצמצם את הפער מהמובילים, אבל נוש ורית'ם שני הילדים שמלמדים את כולם מאיזה עז עושים גיטרה בקאנטרברי לא מתרגשים וממשיכים להוביל בקור רוח ועכשיו התוצאות:

שאלה ראשונה סולן פרוג

מה הדבר הראשון שעולה לכם לראש כשאומרים לכם פרוג?, עד לא מזמן התשובה המיידית בפורום הייתה פינק פלוייד, אם השאלה הזו הייתה מופיעה במשחק של גריבל נדמה לי שהינו מקבלים תשובות שנעות בין רוג'ר ווטארס דיב גילמור ואולי גם רוי הרפר (קיר אתה רואה ככה כותבים תשובה איזוטרית), אבל, התבגרנו מאז, והיום התשובה הפופלרית לסולן היא התשובה הפופלרית באמת: גרג לייק, גם איאן אנדרסון וכ'ון אנדרסון קיבלו מלאי נאה של נקודות, וווטרס?, הוא קיבל קול אחד, לפחות אף אחד לא בחר בגילמור, אז הוא יכול להיות מרוצה. גרג לייק- 22 נקודות country joe, Caer Bannog, Rubycon, SickAgain , avivs, Miss CB , ThePiper, ThE RhythM , noosh , comfortably pink , hells bells LadyG איאן אנדרסון- 8 HelterSkelter1, ParanoidY, godsdice , TheFly 8 הניבלונגים ג'ון אנדרסון- 3 נקודות The Hairy Chicken, yoavsc, גדי שבת אנדי לאטימר 1 Pink Floydror שלמה גרוניך 1 קיר קמט רוג'ר ווטרס 1 Grimble Grumble . פיטר גבריאל 2 מוש השור 2, Nir of GondoliN סיד בארט 1 Wonder goat

giba70

New member
איפה פיטר האמיל?

בחרתי אותו. VDGG לא נחשבים רוק מתקדם (סליחה... פרוג)? ואם לא, לפחות הייתם מודיעים לי שאבחר מישהו אחר.

ThePiper

New member
ברור שהוא נחשב, אבל...

כמה אנשים אתה מכיר שמקשיבים כאן לודגג? כרימזון ו-ELP הרבה יותר פופולריים מהם בפורום ואחרי הכל זה משחק של פופולריות. (רוג'ר, אני מצפה לתגובתך בנושא)

נחשב נחשב

פשוט לא העתקתי את זה, מהקובץ של התשובות, תבדוק בתוצאות של השבוע תראה שהניקוד שלך נכון שם. אם VDGG זה לא רוק מתקדם אני לא יודע מה כן.

יש פה קנוניה ../images/Emo46.gif

מה זה רגר לייק מקום ראשון? זמר טוב מאוד בקרימזון אבל באיאלפי הוא התחיל לעצבן. ג'ון אנדרסון זמר על רמה..

noosh

New member
תזהר ממני!!!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

לא רוצה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עד שלא תגיע התנצלות לאנדרסון, אני לא אזהר! (מחכה להתנצלות)

קיר קמט

New member
אני עדיין מחכה

להתנצלות מכלל הפורום כלפיי אנדרסון השני, וכלפיי מוריסון, וכלפיי אלביס, שעפו בטרם עת.

noosh

New member
ההתנצלות היחידה שתהיה פה

תגיע ממך ללייק אהובי ואליי, על עוגמת הנפש שנגרמה לנו כשאמרת ש"באי-אל-פי הוא התחיל לעצבן" שקול מילים או שתשקול שיניים

noosh

New member
טוב, זה ויכוח מיותר למדי

כי זו גם בכלל לא הייתה השאלה *עדיין מחכה להתנצלות*

LadyG

New member
תגיד לי Hairy

שאלנו מי זמר יותר טוב? הבנת את עקרונות המשחק ?
וחוצמיזה שלא תגיד שב- ELP הוא התחיל לעצבן. לא מקובל עלי
והשבוע המשחק הוא UnPopular - בבקשה לשים לב. אני מהמרת על נצחון סוחף של קיר קמט.

שאלה שניה אלבום הופעה של להקת פרוג

במהלך השבוע קיבלנו ממישהו הודעה שאומרת שבאופן בו נוסחה השאלה עדיף היה לכתוב אלבום הופעה של פ"פ א______ ג_____, אז אומנם חלקכם בחר באלבום המצויין המצויין הזה של הוורודים אבל בכל זאת גם דברים אחרים קיבלו קולות, ואומה גומה אפילו לא הייתה הבחירה הכי פופלרית, באמת גדלנו כנראה: Ummagumma- 6 country joe, Pink Floydror , Grimble Grumble, ThE RhythM , noosh , TheFly Yessongs – 16 קולות Caer Bannog, Rubycon , The Hairy Chicken, godsdice, yoavsc, גדי שבת, ThePiper, hells bells - LadyG Welcome back my Friends – 1 SickAgain Camel-A Live Record –6 HelterSkelter1, Giba70, Wonder goat , comfortably pink , Nir of GondoliN Exit Stage left – 1 avivs Bursting Out –2 ParanoidY הניבלוגים Pressure Points: Live in Concert - 1 Miss CB 14 אוקטבות –1 קיר קמט King Crimson – USA- 1 מוש השור 2

שאלה שלישית:הרכב פרוג שנוסד לפני 70

שוב, קו הפינק פלוייד מוביל לבינוניות וקן ה "בואו נראה מה הליידי תבחר" מוביל לתהילה, מי שניסה לנחש מה אני הייתי בוחר התחיל לשחק את ה UnPopular שבוע אחד מוקדם מידיי. קינג קרימזון –26 country joe, Caer Bannog, Rubycon , HelterSkelter1, avivs, Giba70 , ThE RhythM , noosh , Wonder goat , מוש השור 2, comfortably pink , Nir of GondoliN, hells bells LadyG פינק פלויד – 9 SickAgain, The Hairy Chicken, Pink Floydror , godsdice, yoavsc, קיר קמט, גדי שבת, ThePiper, Grimble Grumble ג'טרו טאל - 4 ParanoidY, TheFly הניבלונגים ג'נסיס –1 Miss CB

אחד מחברי להקת Yes

ג'ון אנדרסון – 28 country joe, Rubycon, The Hairy Chicken, Pink Floydror, yoavsc, קיר קמט, ThePiper, Grimble Grumble, ThE RhythM , noosh , Wonder goat , מוש השור 2, MissCB, comfortably pink LadyG ריק וויקמן – 14 Caer Bannog, SickAgain, HelterSkelter1, avivs, גדי שבת, TheFly , hells bells סטיב האו –4 ParanoiY , godsdice, Giba70, Nir of GondoliN שוב, לכו בעקבות הליידי, הנקודות באות בעקבותיה

למעלה